Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. listopadu 2014 16:43
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Kultové Star Wars pokračujú prvým trailerom pre Epizódu VII, Sila sa prebúdza!

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Režisér J. J. Abrams nám viac než rok pred premiérou nového Star Wars filmu prináša vôbec prvé zábery!

Kultové Star Wars pokračujú prvým trailerom pre Epizódu VII, Sila sa prebúdza!


Dlhé roky sme čakali na návrat Hviezdnych vojen, lepšie (skutočne lepšie) povedané, Star Wars! Dve slová, ktoré vytýčili smer nejednej generácie. Či už je to nová trilógia alebo stará, obe majú svoje čaro. Disney pred rokom kúpilo LucasArts a z toho plynulo, že Star Wars ságu oživia. Prvého dielu (budú tri + 3 spin-offy) sa dočkáme 17. decembra 2015 pod drobnohľadom J. J. Abramsa (vesmírne skúsenosti so Star Trekom). Ten sa aj sťažoval, keď mu Disney nedalo dostatok času na prípravu projektu, avšak veríme, že to výslednú kvalitu veľmi neovplyvní. Star Wars: The Force Awakens (Sila sa zobúdza, tentoraz bez označenia Episode VII) prináša dnes prvý atmosférický teaser, ktorý pravdepodobne aj tak už pozeráte. Kto by čítal článok, keď tu máme návrat legendárnej ságy, že?

 


O čom by nový diel mohol byť, sa dočítate tu, z teaseru toho veľa nevieme. Nakoniec, jedná sa len o prvé zostrihané zábery a CGI, takže výsledný dojem komentovať nejdem, budem ale rád, keď sa vyjadríte v komentároch. Má to rovnaký nádych, ako pôvodná trilógia? Bude (čiastočne) pôvodný herecký ansámbel a Williamsov hudobný doprovod stačiť? Zahrajú si John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac (pred pár dňami bol potvrdený pre rolu Apocalypsa v X-Men: Apocalypse), Andy Serkis (zrejme nejaká mo-cap postava), Domhnall Gleeson, Gwendoline Christie, Lupita Nyong'o Max von Sydow, Harrison Ford (Han Solo znova použije svetelný meč!), Carrie Fisher (Leia), Mark Hamill (Luke Skywalker), Anthony Daniels (C-3PO), Peter Mayhew (Chewbacca) a Kenny Baker (R2-D2).

Ak chcete mať čerstvé informácie (aj) o Star Wars poruke, klikajte na náš Filmkult, kde sa dozviete všetko potrebné!


Kultové Star Wars pokračujú prvým trailerom pre Epizódu VII, Sila sa prebúdza!

 

Zpět
Sdílet
Diskuse