Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. dubna 2016 13:42
Čas čtení 0:00
Matúš Moravčík

Herná konzola Nintendo NX príde do obchodov začiatkom roka 2017. Predstavenie na E3 nebude

TECH
Uložit Uložené

Nintendo prezradilo mesiac príchodu novej konzoly. Oficiálne predstavenie vraj zrealizujú až koncom roka 2016.

Japonský samuraj má čo robiť, aby stíhal za konkurenciou, akou je Sony alebo Microsoft, pretože s jeho posledným výtvorom Wii U takmer nikoho neoslnil, a to sa samozrejme odrazilo v malom záujme. Či sa situácia s príchodom očakávaného nástupcu zmení, je však zatiaľ otázne, keďže ani poriadne nevieme, aké inovácie má nová konzola začiatkom budúceho roka priniesť. Počítať už nemusíme ani s operačným systémom Android.

"Nintendo momentálne vyvíja hernú platformu pod kódovým označením NX s úplne novým konceptom. NX bude dostupná v marci 2017 po celom svete," uviedla spoločnosť popri oznamovaní obchodných výsledkov za posledný fiškálny štvrťrok, pričom okrem dátumu týkajúceho sa začiatku predaja neprezradila žiadne bližšie detaily. Oficiálne predstavenie navyše neprebehne na podujatí E3, ako si mnohí možno mysleli, ale až niekedy koncom roka 2016. A názov NX je dokonca iba dočasný

Zpět
Sdílet
Diskuse