Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. června 2021 7:06
Čas čtení 0:36
Tímea Krauszová

Sing 2 bude plný hudby i hvězd. Bono, Halsey, Pharrell a další si zazpívají největší světové hity v novém animáku

Sing 2 bude plný hudby i hvězd. Bono, Halsey, Pharrell a další si zazpívají největší světové hity v novém animáku
Zdroj: Universal Pictures
NEWS
Uložit Uložené

Trailer na druhou část animovaného muzikálu z dílny Universal Pictures je na světě.

Trailer na druhou část animovaného muzikálu z dílny Universal Pictures je na světě. Přeplněný krásnými vizuály, zvučnými jmény, ale zejména hvězdným soundtrackem navnadí všechny snílky a nadšence hudby. Sing 2 má premiéru plánovanou na 22. prosince, takže už je jasné, co si budeš kromě koled broukat.

Doporučeno
Loki je bisexuál už i v Marvel Cinematic Universe. Ukradl a použil v poslední epizodě Time Stone a kdo je Lady Loki? Loki je bisexuál už i v Marvel Cinematic Universe. Ukradl a použil v poslední epizodě Time Stone a kdo je Lady Loki? 23. června 2021 19:30

Nový příběh, nové hlasy

První film Sing vyšel před pěti lety (u nás v překladu s názvem Zpívej). Hlavní šestice postav se vrátila v plném obsazení, takže opět si užiješ hvězdný dabing v podání Matthewa McConaugheyho, Reese Witherspoon, Scarlett Johansson, Tarona Egertona, Nicka Krolla a Tori Kelly. Přidává se však Bono, který svůj hlas propůjčil rockové legendě v důchodu.

V pozadí muzikálu o hudbě je přirozeně vymakaný soundtrack od autorů jako Drake, Billie Eilish, Alicia Keys, System of a Down, Shawn Mendes, Eminem a U2. Úryvky zazní i v traileru a zřejmě to nejsou jediné známé hity, které ve filmu uslyšíš.

Scénář a režii filmu Sing 2 má pod palcem Garth Jennings.

Domů
Sdílet
Diskuse