Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. června 2021 19:07
Čas čtení 0:24
Viktor Kniš

Pokyman: Niektorí ma pre dredy označujú za feťáka. Esbéeska ma vyviedla z obchodu (Rozhovor)

REFRESHER
Uložit Uložené

S frontmanom kapely Medial Banana sme sa porozprávali o hudbe, predsudkoch aj marihuane.

Pokyman je frontmanom najznámejšieho reggae zoskupenia Medial Banana na Slovensku, ktoré funguje viac ako dekádu. Dnes prijal pozvanie do našej Refresher obývačky, aby sme sa porozprávali o jeho debutovom sólo albume Waa Gwaan.

Okrem hudby sme sa dostali aj k predsudkom o jeho výzore. V tejto súvislosti nám Pokyman prezradil, že sa mu stáva, že ho v lepšej reštaurácii posadia s mamou do rohu. Pre účes ho dokonca vyviedli z obchodného centra. Aby toho nebolo málo, svoje si o ňom myslí aj polícia, keď ho zastaví a kontroluje. Vo videu budeš počuť aj konkrétny príbeh, keď ho policajti nechali hodiny mrznúť pre marihuanu. 

Doporučeno
Po překonání rakoviny nemám strach z ničeho, říká Separ na margo svého boxerského zápasu. Rytmus trénuje tvrdě už tři roky Po překonání rakoviny nemám strach z ničeho, říká Separ na margo svého boxerského zápasu. Rytmus trénuje tvrdě už tři roky 29. června 2021 9:30
Domů
Sdílet
Diskuse