Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. července 2021 18:20
Čas čtení 1:12
Dominik Vetrák

V Rychle a zběsile 10 zřejmě uvidíme Dwayna Johnsona i Jasona Stathama

V Rychle a zběsile 10 zřejmě uvidíme Dwayna Johnsona i Jasona Stathama
Zdroj: Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Pro fanoušky série Rychle a zběsile máme dobré, ale i špatné zprávy.

Vypadá to tak, že producenti a tvůrci Rychle a zběsile se už připravují na návrat Dwayna Johnsona a Jasona Stathama zpět do série. Režisér Justin Lin to nepřímo potvrdil v rozhovoru pro Cinema Blend. Tvrdí, že neustále přemýšlejí o postavách, které nejsou ve filmu, protože někde ve světě žijí a jejich příběhy neskončily.

Účast Jasona Stathama je v podstatě jistá. V potitulkové scéně se totiž herec objevil se svou postavou Deckarda Shawa, kterou navštívil Han. Určitě si tedy mají co říct, protože si Deckard celou dobu myslel, že Hana zabil.

Doporučeno
5 nejlepších seriálů, které jsme viděli v první polovině roku 2021 5 nejlepších seriálů, které jsme viděli v první polovině roku 2021 30. června 2021 14:30

Účast Johnsona už je komplikovanější. Nevíme, zda herec ještě má zájem vrátit se do hlavní série, když se Stathamem úspěšně odstartovali svou vlastní (chystá se už i Hobbs and Shaw 2).

Návratu Dwayna měl bránit hlavně konflikt s Vinem Dieselem a Tyresem Gibsonem, hvězdami série. Johnson se s Vinem Dieselem usmířil již v minulosti, i když dodal, že to zdaleka není dobrý vztah, no a nedávno Tyrese Gibson prozradil, že jsou s Johnsonem dobří kamarádi. Více se o tom dozvíš zde.

Vzhledem k tomu je tedy vysoce pravděpodobné, že si všichni připravují půdu na návrat obou klíčových postav. Nakonec, 10. a 11. díl mají být v sérii poslední, takže by bylo opravdu divné, kdyby se v nich Hobbs neukázal.

Po této dobré zprávě však musíme upozornit i na něco negativního. Vin Diesel prozradil webu Variety, že pověřil scénáristy, aby vytvořili film pro Cipher. Jde o záporáčku z posledních dvou dílů, kterou ztvárňuje Charlize Theron. Theron je skvělá herečka, ale hraje neuvěřitelně nudnou, zbytečnou a prázdnou postavu, jejíž smrt si po posledním filmu zřejmě přáli už všichni.

Namísto toho dostane vlastní film. Může jít o tentýž projekt jako v případě ženského spin-offu Rychle a zběsile, ve kterém mají hrát pouze ženské postavy série, ale pravděpodobně jde o zcela nový celovečerák. Natáčení by mělo začít příští rok.

Domů
Sdílet
Diskuse