Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. července 2021 14:19
Čas čtení 0:27
Jakub Paulík

Nerozlučné kamarádky: Herečky, které v Přátelích hrály Monicu, Rachel a Phoebe společně oslavovaly Den nezávislosti

Nerozlučné kamarádky: Herečky, které v Přátelích hrály Monicu, Rachel a Phoebe společně oslavovaly Den nezávislosti
Zdroj: NBC
ZAJÍMAVOSTI FRIENDS
Uložit Uložené

Herečky ze seriálu Přátelé se bavily spolu s Laurou Dern.

Koncem května se fanoušci legendárního seriálu Přátelé dočkali reunion speciálu (naši recenzi najdeš zde), ve kterém si nostalgicky zavzpomínali na období natáčení oblíbeného sitcomu. Představitelé hlavních hrdinů divákům potvrdili, že zůstali kamarády i v reálném životě.

Vzájemné vztahy však neustále zvelebuje zejména ženské trio – Jennifer Aniston, Lisa Kudrow a Courteney Cox. Poslední z jmenovaných hereček na svém Instagramu ukázala, jak společně oslavovaly americký státní svátek Den nezávislosti. K oslavám se přidala i Laura Dern, která loni získala svého prvního Oscara (romantické drama Marriage Story).

Dívky z Přátel to spolu táhnou dlouhá léta, přičemž Jennifer Aniston patří mezi nejbližší kamarádky Courteney Cox. Společné přátelství zpečetily mimo jiné tím, že se Aniston stala kmotrou Cox dcery Coco.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

Domů
Sdílet
Diskuse