Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. července 2021 10:30
Čas čtení 1:33
Dominik Vetrák

Úžasný seriál Ted Lasso rozesměje i největšího pesimistu a tvrďáka. Zamiluješ si postavy i jejich příležitostný sex

Úžasný seriál Ted Lasso rozesměje i největšího pesimistu a tvrďáka. Zamiluješ si postavy i jejich příležitostný sex
Zdroj: Apple TV+
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Jason Sudeikis hraje trenéra amerického fotbalu, který se rozhodne trénovat mužstvo z anglické Premier League.

Seriály od Apple TV+ jsme většinou ignorovali. Streamovací služba sice odstartovala, ale na začátku nepřinesla nic světového. Jak moc jsme se tehdy mýlili. Chválu na Ted Lasso jsme poslouchali z každé strany, ale až nedávno jsme seriálu skutečně dali šanci a vůbec nelitujeme. Jde o jeden z nejlepších nových seriálů za poslední roky a my jsme se do něj absolutně zamilovali.

Řekli jsme si, že si každý den pustíme jednu z deseti částí první série, ale nakonec jsme ji celou viděli hned v první den. Seriál je zcela nakažlivý a namotal si nás už po prvním díle. Nedokázali jsme z něj spustit oči a byli jsme zvědaví, kam se posune příběh a jak se vyvinou vztahy mezi skvěle napsanými a zahranými postavami.

Doporučeno
Svět Marvelu: Žádný Doctor Strange ani Wanda. Loki zapříčinil vznik Multiverse a už brzy se spojí všechny dimenze Marvelu Svět Marvelu: Žádný Doctor Strange ani Wanda. Loki zapříčinil vznik Multiverse a už brzy se spojí všechny dimenze Marvelu 15. července 2021 17:30

Děj se soustředí na Teda Lassa a jeho asistenta. Oba jsou trenéři amerického fotbalu, kteří nedávno zažili velký úspěch. Všimla si toho i majitelka fotbalového klubu AFC Richmond (Rebecca Welton v podání Hannah Waddingham), který se momentálně trápí v nejprestižnější anglické soutěži Premier League. Rebecca tedy angažuje Teda, aby přišel trénovat mužstvo, o kterém nic neví ve sportu, který vůbec nezná. Rýsuje se zde obrovská pohroma? Ano, také.

Zpět
Sdílet
Diskuse