Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. července 2021 21:21
Čas čtení 1:28
Daniel Mikolášik

Lidé se smějí outfitu Kanyeho Westa během fashion weeku. Zkombinoval Nike a adidas, což je pro mnohé faux pas

Lidé se smějí outfitu Kanyeho Westa během fashion weeku. Zkombinoval Nike a adidas, což je pro mnohé faux pas
Zdroj: Flickr/Kim Erlandsen – NRK P3/volně k užití
MÓDA KANYE WEST
Uložit Uložené

Raper na pařížském fashion weeku veřejnost překvapil svým netradičním outfitem.

Na historicky první haute couture show módního domu Balenciaga pro období podzim/zima 2021 v podání kreativního ředitele Demny Gvasalii, spoluzakladatele značky Vêtements, se ukázal i Kanye West. Nebo spíše neukázal.

Na pařížském fashion weeku totiž veřejnost překvapil svým netradičním outfitem s černou kuklou, přes kterou ho nedokázali identifikovat ani paparazzi čekající před budovou v Paříži. V momentě, kdy vyšel z černého auta, mu tak ani nevěnovali pozornost.

Doporučeno
Tyler, the Creator, si koupil náhrdelník s podobiznou hotelového nosiče zavazadel. Stál ho více než 10 milionů korun Tyler, the Creator, si koupil náhrdelník s podobiznou hotelového nosiče zavazadel. Stál ho více než 10 milionů korun 5. července 2021 16:30
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa TeamKanyeDaily (@teamkanyedaily)

Černá maska ​​s motivem loga motocyklové značky Harley-Davidson s černým panterem však nebyl jediný Kanyeho módní výstřelek, který na módních dnech předvedl. Lidé mnohem více řeší jeho porušení nepsaného pravidla o míchání log bizarní kombinací dvou nejznámějších sportovních gigantů.

Na nohách totiž předvedl černé Nike ponožky s teniskami Yeezy Foam Runners, které sám navrhl ve spolupráci s adidas, což nejednoho módního experta okamžitě zvedlo ze židle vzhledem k tomu, že pro mnohé je míchání snad největších konkurentů – Nike a adidas – kardinálním módním prohřeškem.

Po jeho faux pas v přímém přenosu se na sociálních sítích okamžitě spustila lavina posměšků. „Yeezy s ponožkami od Nike? Opravdu?!“ ptá se jeden z uživatelů. „Adidas by mu měl poslat nějaké ponožky, aby se příště mohl sladit,“ píše další. „Toto mohl udělat jen Kanye,“ kroutí hlavou jiný.

Mnohým však neunikl ani fakt, že Kanye předvedl další kousek ze své připravované kolekce ve spolupráci se značkou Gap, která je jedna z nejočekávanějších v roce 2021. Jde o masivní černou bundu. Spolupráci podepsaly obě strany na dobu 10 let, přičemž v případě úspěšného partnerství prý smlouva obsahuje klauzuli, díky níž je možné ji prodloužit o dalších pět let.

Doporučeno
 Je v zajetí psychopata, nebo se jen snaží o umělecký projev? Poznej manželku Kanyeho Westa Biancu Censori Je v zajetí psychopata, nebo se jen snaží o umělecký projev? Poznej manželku Kanyeho Westa Biancu Censori 6. března 2024 9:00

Gap věří, že v polovině kontraktu bude kolekce Yeezy Gap generovat roční tržby okolo 1 miliardy dolarů. Částka, kterou Gap vyplatí Kanyemu za spolupráci, však zůstává tajemstvím. Spolupráci ohlásili ještě v létě minulého roku.

Domů
Sdílet
Diskuse