Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. července 2021 10:07
Čas čtení 0:48
Tereza Šnajdrová

Babiš: V očkovacích centrech pro neregistrované můžeš vyhrát iPhone 12 nebo tenisky Converse

Babiš: V očkovacích centrech pro neregistrované můžeš vyhrát iPhone 12 nebo tenisky Converse
Zdroj: TASR/Martin Baumann
NEWS OČKOVÁNÍ PROTI KORONAVIRU
Uložit Uložené

Premiér to uvedl na svých sociálních sítích v pořadu Čau, lidi.

Zájem o očkování není tak velký, jak se očekávalo a v Praze tak od dnešního dne začnou fungovat dvě očkovací místa pro neregistrované, kde se budeš moci nechat očkovat i bez předchozího objednání. Pokud proces podstoupíš na jednom z těchto míst, budeš se moci zapojit do slosování o nový iPhone 12 nebo tenisky Converse. Ve svém pořadu Čau, lidi to uvedl premiér Andrej Babiš (ANO).

Doporučeno
AstraZeneca, Moderna, Pfizer nebo Johnson & Johnson? Porovnali jsme vakcíny používané v Česku a jejich účinnost proti mutacím AstraZeneca, Moderna, Pfizer nebo Johnson & Johnson? Porovnali jsme vakcíny používané v Česku a jejich účinnost proti mutacím 8. července 2021 13:52

Očkovací centra pro neregistrované se nachází na hlavním nádraží a v obchodním centru Westfield Chodov v Praze. Na nádraží se bude očkovat jednodávkovou vakcínou společnosti Johnson & Johnson a na Chodově dvoudávkovou látkou Pfizer. 

Pro ty, kteří se nechají naočkovat na těchto dvou místech, jsme připravili soutěž. Hlavní výhrou jednou týdně je iPhone 12. A kromě toho každý den jeden člověk vyhraje tenisky Converse, jejichž podobu si může každý navrhnout buď sám, nebo využije předlohy, kterou mu připravíme,“ řekl v neděli Andrej Babiš (ANO). Lidé budou mimo jiné moci soutěžit i o kupony do platformy videoher Steam.

Pokud se tedy necháš naočkovat na jednom z těchto nových míst, po aplikaci vakcíny dostaneš kupon, na který napíšeš svoje telefonní číslo a vhodíš ho do boxu. Jednou týdně se pak budou losovat výherci věcných cen. „Je to pilotní projekt, takže uvidíme, jak to bude fungovat,“ doplnil Babiš.

Doporučeno
Blíží se další vlna koronaviru? Delta se vyskytla ve více než 100 zemích Blíží se další vlna koronaviru? Delta se vyskytla ve více než 100 zemích 8. července 2021 18:18
Domů
Sdílet
Diskuse