Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. července 2021 7:04
Čas čtení 0:38
Dominik Vetrák

Mladá dívka se v nové pixarovce promění na obrovskou pandu vždy, když je ve velkém stresu

Mladá dívka se v nové pixarovce promění na obrovskou pandu vždy, když je ve velkém stresu
Zdroj: The Walt Disney Company
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Animák se do kin dostane v březnu 2022.

Mei Lee je 13letá teenagerka s obrovským problémem. Jakmile se dostane do stresu, přemění se na růžovo-červenou pandu. Musí se uklidnit, aby se vrátila zpět do lidské podoby, ale ani to vždy nezabere. A jelikož je Mei mladá dívka v pubertě, stresu nezažívá málo. V teaser traileru vidíme, že máma jí vůbec nepomáhá, když ji přijde zkontrolovat do školy a způsobí docela velký rozruch.

Pixar nás za posledních 10 let skutečně okouzlil pouze dvakrát. Řeč je o Inside Out a Coco, dvou úžasných animácích, na které se ostatní počiny z dílny Pixaru za posledních roky nechytají. Jistě, pokračování Toy Story, Finding Nemo a The Incredibles byly kvalitní, ale určitě nedosáhly úrovně předešlých částí.

Režíruje Domee Shi, která v Pixaru pracuje již 6 let a natočila oscarový krátký animovaný film Bao.

Chceme tedy věřit, aby bylo Turning Red návratem na trůn animovaných studií. Z prvního teaseru vypadá animák docela dobře, ale musíme si počkat na více záběrů. Premiéry Turning Red se dočkáme v březnu 2022.

Domů
Sdílet
Diskuse