Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. července 2021 8:46
Čas čtení 0:43
Kamila Šebestová

VIDEO: Mladý Brit se zapsal do Guinessovy knihy rekordů. Podařilo se mu naskládat na sebe 5 bonbonů M&M's

VIDEO: Mladý Brit se zapsal do Guinessovy knihy rekordů. Podařilo se mu naskládat na sebe 5 bonbonů M&M's
Zdroj: Guiness World Records
NEWS VELKÁ BRITÁNIE
Uložit Uložené

Will Cutbill tímto porazil své soupeře, kteří dokázali na sebe postavit jen 4 bonbóny M&M's.

Těžko říct, jak Will Cutbill přišel na to, že dokáže na sebe naskládat 5 bonbonů M&M's. Pravděpodobně na to měl dost času přes lockdown. Mladému Britovi se tímto činem podařilo zapsat do Guinessovy knihy rekordů. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Guinness World Records (@guinnessworldrecords)

Postavit na sebe pět bonbónů nezní až tak náročně, ale když si to zkusíš, zjistíš, že s M&M's se ti to tak snadno nepodaří. Jsou kulaté a kluzké. Will Cutbill proto musel pořádně přiložit ruku k dílu, než dokázal naskládat na sebe bonbóny tak, aby nespadly. Jeden nesprávný pohyb mohl zničit úplně všechno.

„Je to těžší, než si myslíte. Když jsem viděl tento rekord v Guinessově knize, řekl jsem si, že to zkusím, protože to vypadá jednoduše,“ řekl Wil Cutbill portálu Today

„Kromě toho bylo vlhko, ošklivě a stále pršelo. Všichni jsme byli zavření uvnitř, a tak jsem si myslel, že se rozveselím tím, že sním na posezení balení M&M's,“ dodal. „Pak jsem se tak nudil, že jsem je začal skládat na sebe.“

Nad bonbony M&M's strávil Will Cutbill několik hodin. Pokoušel se je naskládat více než stokrát. Za tento výkon dostal certifikát, který hrdě sdílel na Instagramu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Will Cutbill (@will_cutbill)

Domů
Sdílet
Diskuse