Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. července 2021 21:22
Čas čtení 0:58
Adam Novosad

Sexuální scény nejsou podle známé herečky realistické. Ženy podle ní v podprsence souloží jen výjimečně

Sexuální scény nejsou podle známé herečky realistické. Ženy podle ní v podprsence souloží jen výjimečně
Zdroj: Pxhere/Q000024/volně k užití (ilustrační obrázek)
NEWS
Uložit Uložené

Herečka při natáčení sexuálních scén preferuje realismus.

Známá herečka Shailene Woodley se stále více dostává do popředí, a tak se už brzy můžeš těšit na její výkon ve filmu The Last Letter from Your Lover. Snímek představí Netflix už 23. července a Woodley si v něm zahrála ženu v zamotaném románku ze 60. let minulého století, informuje Yahoo News.

Woodley přitom na stříbrném plátně nikdy neměla problém s nahotou, což dokázala ve filmu Endings, Beginnings, kde se dostala do problémů s Jamiem Dornanem a Sebastianem Stanem, ale také v seriálu Big Little Lies. Herečka nyní v rozhovoru pro The Hollywood Reporter vyprávěla o svém postoji k natáčení sexuálních scén, které jsou podle ní často příliš nerealistické.

Doporučeno
Svět Marvelu: Žádný Doctor Strange ani Wanda. Loki zapříčinil vznik Multiverse a už brzy se spojí všechny dimenze Marvelu Svět Marvelu: Žádný Doctor Strange ani Wanda. Loki zapříčinil vznik Multiverse a už brzy se spojí všechny dimenze Marvelu 15. července 2021 17:30
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený shailene woodley (@shailenewoodley)

Ze své zkušenosti Woodley preferuje realismus v sexuálních scénách namísto skromnosti a zakrývání lidského těla, což nekoresponduje s realitou v ložnicích běžných lidí.

„Vždy si sednu s režisérem a druhým hercem a pokaždé si povídáme o tom, jak to plánují natočit, zda je nahota potřebná, zda bude ve scéně působit rušivě nebo se ještě přidá,“ konstatovala herečka.

Příliš často podle ní filmové scény herci natáčejí tak, že žena v nich má během sexu na sobě podprsenku. „Nemyslím si, že jsem ve skutečném životě někdy měla sex v podprsence, nebo jen velmi, velmi zřídka,“ zamýšlela se v rozhovoru Woodley.

U svých rolí podle vlastních slov vždy scénu projedná předem a nikdy se jí nestalo, že by nahota byla překážkou nebo že by předem dohodnutá pravidla byla ze strany herců či režiséra porušena.

Domů
Sdílet
Diskuse