Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. července 2021 6:55
Čas čtení 0:34
Jakub Paulík

Matt Damon a Adam Driver budou zápasit v historické filmové novince Ridleyho Scotta. Jeden z nich musí zemřít

Matt Damon a Adam Driver budou zápasit v historické filmové novince Ridleyho Scotta. Jeden z nich musí zemřít
Zdroj: 20th Century Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

The Last Duel se do našich kin dostane již v říjnu.

Režisérská legenda Ridley Scott se po sci-fi thrilleru Alien: Covenant z roku 2017 vrací k divákům s historickým žánrem, ve kterém je jako doma (Gladiator, 1492: Conquest of Paradise, Kingdom of Heaven).

Doporučeno
Úžasný seriál Ted Lasso rozesměje i největšího pesimistu a tvrďáka. Zamiluješ si postavy i jejich příležitostný sex Úžasný seriál Ted Lasso rozesměje i největšího pesimistu a tvrďáka. Zamiluješ si postavy i jejich příležitostný sex 20. července 2021 10:30


V adaptaci knihy The Last Duel budeme podle portálu ScreenRant sledovat příběh rytíře Jeana de Carrougese (Matt Damon) a jeho podkoního Jacquese Le Grise (Adam Driver). Ti se utkají spolu v souboji, který má rozhodnout o tom, zda Jacques Le Gris znásilnil rytířovu ženu Marguerite de Carrouges (Jodie Comer).

Upoutávce nechybí napínavé dialogy, které nastíní hlavní zápletku, či několik krátkých, ale zato velmi působivých akčních scén. Kromě již jmenovaných hereckých hvězd postavy ve filmu zosobní Ben Affleck, Harriet Walter, Nathaniel Parker, Sam Hazeldine, Michael McElhatton a další.

Na scénáři se podílela Nicole Holofcener (Enough Said, Please Give) a herecké duo Matt Damon a Ben Affleck. Česká premiéra je naplánována na 14. října 2021.

Domů
Sdílet
Diskuse