Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. července 2021 10:14
Čas čtení 1:45
Tereza Šnajdrová

Aktualizováno: Odsouzený podnikatel Roman Janoušek nastoupil do věznice

Aktualizováno: Odsouzený podnikatel Roman Janoušek nastoupil do věznice
Zdroj: ČTK
NEWS
Uložit Uložené

Odsouzený lobbista Roman Janoušek v roce 2012 řídil pod vlivem alkoholu, boural a nakonec ještě srazil ženu.

Pražský podnikatel a lobbista Roman Janoušek v roce 2012 opilý havaroval, svědkyni dopravní nehody následně srazil a z místa činu ujel. Za tento trestný čin byl odsouzen k odnětí svobody na 4,5 roku, avšak kvůli svému zdravotnímu stavu se podnikatel opakovaně nechal propouštět a roky tak trávil na svobodě. Vrchní soud v Olomouci mu letos v červnu přerušení výkonu trestu zrušil a lobbista se musí vrátit za mříže. Janoušek však nástup odmítá a Krajský soud v Brně byl nucen vydat příkaz k jeho dodání, informuje ČT24.

Doporučeno
Dvojice si na dovolené do pronajatého Airbnb objednala dva balíčky metamfetaminu. Majiteli tvrdili, že kupují SD kartu Dvojice si na dovolené do pronajatého Airbnb objednala dva balíčky metamfetaminu. Majiteli tvrdili, že kupují SD kartu 20. července 2021 19:44

Odsouzený může a měl by dobrovolně nastoupit výkon zbytku trestu, jenž nyní po rozhodnutí Vrchního soudu v Olomouci již není přerušen,“ řekl předseda senátu Vrchního soudu v Olomouci Libor Losa.

Domů
Sdílet
Diskuse