Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. července 2021 12:59
Čas čtení 2:33
Dominik Vetrák

Toto je 10 nejsledovanějších filmů od Netflixu. Většinou jde o průměrné či podprůměrné akční nesmysly

Toto je 10 nejsledovanějších filmů od Netflixu. Většinou jde o průměrné či podprůměrné akční nesmysly
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX FILMY
Uložit Uložené

Netflix odhalil žebříček svých nejsledovanějších filmů, jsme znechuceni. 🤐

Netflix zveřejnil výsledky za poslední čtvrtletí, které nebyly příliš pozitivní. Sice jim narostl počet předplatitelů na 210 milionů, ale nárůst byl pomalý. Společně s těmito údaji jsme dostali i žebříček 10 nejsledovanějších originálních filmů od Netflixu. Žebříček se za poslední rok a půl slušně změnil, ale hlavně ve spodní polovině.

Není však překvapením, že v něm najdeš většinou průměrné až podprůměrné počiny. Netflix za 1 zhlédnutí počítá každý profil (ne platící účet, ale profil, kterých můžeš mít na účtu více), který daný film sledoval alespoň 2 minuty. Nejsou to tedy vůbec relevantní statistiky.

Doporučeno
10 + 1 nejlepších filmů od Netflixu: Oscaroví vítězové, zábavné akční filmy a nezapomenutelné příběhy 10 + 1 nejlepších filmů od Netflixu: Oscaroví vítězové, zábavné akční filmy a nezapomenutelné příběhy 5. dubna 2020 8:46

10. Fatherhood – 74 miliónů zhlédnutí

Komediální drama s Kevinem Hartem o tom, jaké je to vychovávat dítě zcela sám poté, co zemře matka, bylo nesmírně úspěšné. Nešlo přitom o nic přelomového. Na druhé straně tě film neurazí. Je to taková příjemná jednohubka, která z nějakého důvodu šíleně vystřelila.

9. Army of the Dead – 75 miliónů zhlédnutí

Čekali jsme, že se tento zombie blockbuster dostane do TOP 10. Je maximálně průměrný, místy podprůměrný a jen v některých případech skutečně kvalitní (jako například kamera). Snímek jsme zhodnotili v recenzi, a buď si jistý, že pokud ho budeš ignorovat, o nic nepřijdeš. Ato se chystá i pokračování a prequelový seriál.

Army of the Dead
Zdroj: Netflix

8. Project Power – 75 miliónů zhlédnutí

Další akční, ale nevýrazná jednohubka. Hlavní roli ztvárnil Jamie Foxx, což divákům asi stačilo. Na film zapomeneš stejně rychle, jako se u něj začneš nudit. Děj zobrazuje boj v podsvětí a na ulicích, kde žijí lidé se superschopnostmi.

7. Enola Holmes – 76 miliónů zhlédnutí

I Enolu jsme si rozebrali v recenzi. Jde o průměrnou jednohubku se sympatickými herci (Millie Bobby Brown, Henry Cavill, Sam Claffin) a fajn příběhem, která skutečně nepotřebovala Netflixem už ohlášené pokračování. Děj se zaměřuje na rodinu detektiva Sherlocka Holmese, přičemž v centru je jeho teenagerská sestra.

6. The Old Guard – 78 miliónů zhlédnutí

Našich 6,5/10 v recenzi je s odstupem času velmi přívětivých a dnes bychom šli asi i na 5. The Old Guard vyniká pouze akcí a jejím natočením. Charismatická je i Charlize Theron v hlavní roli nesmrtelné žoldnéřky, ale to je asi tak všechno. Záporáci, ostatní postavy, děravý příběh a klišé scénář táhnou snímek extrémně dolů. Jak jinak, pokračování je už na cestě.

The Old Guard
Zdroj: Netflix

5. Murder Mystery – 83 miliónů zhlédnutí

Adam Sandler a Jennifer Aniston si zahráli manžele na luxusní lodi, kde se stali podezřelými z vraždy bohatého miliardáře. Oblíbení herci, pár fajn vtipů, celkově příjemná komedie s ideální délkou, takže chápeme její úspěch.

4. 6 Underground – 83 miliónů zhlédnutí

Režisér Michael Bay a akční hvězda Ryan Reynolds v blockbusteru, který zaujal opravdu hodně diváků. Po dokoukání ale rychle vyšumí a opravdu nejde o nic neobvyklého. Průměrný akční film s pár dobrými scénami, který stál příliš mnoho peněz a ukázal toho příliš málo.  

3. Spenser Confidential – 85 miliónů zhlédnutí

Tak toto už nechápeme vůbec. Mark Wahlberg sice hraje hlavní roli v akčním filmu, ale zdaleka není taková hvězda jako Ryan Reynolds. Samotný film je také přinejlepším průměrný. To pouze dokazuje, že na Netflixu může uspět každá nevýrazná hloupost se zábavným trailerem.

Spenser Confidential
Zdroj: Netflix

2. Bird Box – 89 miliónů zhlédnutí

Sandra Bullock se ocitla v apokalypse. Po světě se pohybují neviditelné bytosti, které každého donutí spáchat sebevraždu. Nejdříve je však člověk musí „spatřit“. Pokud si tedy lidé zakrývají oči, budou v bezpečí, jenže ne každý dokáže žít život nevidomých. Koncept to mělo zajímavý, zato zpracování bylo slabé a v konečném důsledku šlo o zklamání z nevyužitého potenciálu. Bird Box je fajn film, ale mohl být mnohem lepší. Více v recenzi.

1. Extraction – 99 miliónů zhlédnutí

Akční snímek s Chrisem Hemsworthem je z tohoto seznamu zřejmě nejkvalitnější, a také proto jsme mu v recenzi udělili 7/10. Ohromí zejména 12minutová akční sekvence, která díky šikovnému střihu působí, jakoby byla natočena na jeden záběr. Hemsworth je v roli fajn a příběh se odehrává v zajímavém prostředí. Pokud máš chuť na béčkovějšího Johna Wicka, bude tě Extraction bavit.

Domů
Sdílet
Diskuse