Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. července 2021 9:54
Čas čtení 1:03
Viktor Kniš

VIDEO: Poslouchej první ukázky z alba Kanyeho Westa, které věnoval své zesnulé matce. Nechybí Jay-Z a Travis Scott

VIDEO: Poslouchej první ukázky z alba Kanyeho Westa, které věnoval své zesnulé matce. Nechybí Jay-Z a Travis Scott
Zdroj: Flickr/Kim Erlandsen – NRK P3, na voľné použitie
HUDBA
Uložit Uložené

I když už album slyšely zástupy lidí na stadionu v Kanyeho rodné Atlantě, zatím stále není oficiálně jisté, že autor projekt skutečně vydá.

I když album Kanyeho Westa slyšely zástupy lidí přímo na stadionu Mercedes-Benz v rodné Atlantě a Apple Music nabídl událost svým předplatitelům online, stále to neznamená, že projekt Donda skutečně spatří světlo světa.

I po prvním unikátním vyslechnutí bez celistvého záznamu fanoušci na Twitteru žertují, že autor svůj projekt vymazal a tím končí další éra. Nebylo by to poprvé, podruhé ani potřetí, co rapová legenda slíbila svým fanouškům vydání alba a pak to celé zrušila.

Doporučeno
Pop Smoke: nenáviděl sociální sítě, ale po smrti je všechny ovládl. Kdo byl skutečný král New Yorku? Pop Smoke: nenáviděl sociální sítě, ale po smrti je všechny ovládl. Kdo byl skutečný král New Yorku? 16. července 2021 12:30

Desáté studiové album Donda věnoval Kanye West své zesnulé matce. Už na základě ukázek ze sociálních sítí můžeme mnohým přinést dobrou zprávu, protože projekt není jen o gospelových tónech, jak tomu bylo v případě Jesus is King.

Na albu se překvapivě objevil i Jay-Z, který podle Pitchforku nahrál svou slohu jako zcela poslední krátce před samotnou živou událostí v Atlantě.

Na albu by se měli ve finální verzi objevit i zesnulý Pop Smoke, Travis Scott, Pusha T, Baby Keem, Lil Baby či Lil Durk.

I když je během tzv. „Listening session“ zvykem, že interpreti postupně představují své skladby, přibližují jejich záměr či proces vzniku, podle USA Today Kanye West během celé prezentace projektu mlčel a nechal za sebe mluvit jen svou tvorbu. Když více než 40minutová nahrávka skončila, jednoduše odešel. Na událost pozval i Kim Kardashian s rodinou a 5 tisíc lístků rozdal lidem z dětských domovů a resocializačního zařízení v Atlantě.

Album by se mohlo objevit na streamovacích platformách v průběhu dnešního dne.

Domů
Sdílet
Diskuse