Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. července 2021 13:17
Čas čtení 1:16
Vojtěch Vanda

Okamura: Mám nejvyšší hladinu testosteronu, která je zdravá. Proto jsem tak výkonný

Okamura: Mám nejvyšší hladinu testosteronu, která je zdravá. Proto jsem tak výkonný
Zdroj: Svoboda a přímá demokracie
OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Předseda hnutí SPD se rozpovídal v pořadu 360° Pavlíny Wolfové na CNN Prima NEWS.

Předseda hnutí SPD Tomio Okamura prozradil, co všechno se skrývá za jeho výkonností. Přestože údajně spí málo hodin, necítí se unavený. „Doktor se hrozně divil, proč tak málo spím. Mám to tak pár let. Změřil mi hladiny a testosteron. Říkal, že mám nejvyšší hladinu testosteronu, která je ještě zdravá,“ uvedl v pořadu 360° Pavlíny Wolfové na CNN Prima NEWS.

Doporučeno
Okamura v minulosti propagoval gay turismus a tvrdil, že mít dva milující táty je lepší, než vyrůstat v dětském domově Okamura v minulosti propagoval gay turismus a tvrdil, že mít dva milující táty je lepší, než vyrůstat v dětském domově 30. dubna 2021 20:01

Okamura se rozpovídal o spoustě dalších věcech. Mimo politiku se rozpovídal i o své rodině, vztazích, o tom, jestli se bude chtít ženit, nebo dokonce přiznal, že si několikrát „vyšel na jídlo s moderátorkami, které pracují v médiích, o nichž by se neřeklo, že jsou úplně zaměřené na SPD“.

Probírala se ale hlavně jeho údajná výkonnost, za kterou předseda SPD vidí nejspíš i to, že je z poloviny Moravan a z poloviny Japonec. Mísení této krve prý může být také příčinou. V čem ale vidí problém, je to, že přestože jeho výkonnost převyšuje nedostatky, jeho tělo jej neinformuje o tom, kdy se vyčerpává přespříliš. 

„Hlava se míjí s tělem. U normálního člověka vás tělo upozorní, že si máte jít odpočinout. Mě neupozorňuje. Už dvakrát se mi stalo, že se mi najednou začala motat hlava, i když s tím už několik let umím pracovat. Normální člověk by vypnul už dny předtím,“ uvedl v pořadu.

Aby to ale nevypadalo, že je Okamura bez chybičky, má i slabé stránky. Jednou z těch největších je údajně nedochvilnost. Má prý tak nabitý program, jenž je naplánován na minuty, že se mu stává, že chodí pozdě. „Pravda, když se něco protáhne – a to se stává každý den, když padnou zajímavé myšlenky třeba na konci jednání – tak pak to honím,“ uvedl, že tuto vlastnost z japonské strany nepodědil.

Politik si neodpočine ani letošní léto. Místo dovolené se chystá na objíždění České republiky, kde se bude setkávat s občany. Doufá totiž, že během nadcházejících voleb do poslanecké sněmovny obhájí jeho partaj dvouciferný výsledek. Nebránil by se, kdyby se SPD stala také součástí nově utvořené vlády.

Domů
Sdílet
Diskuse