Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. července 2021 9:30
Čas čtení 4:23
Dominik Vetrák

5 nejočekávanějších her v srpnu a září

5 nejočekávanějších her v srpnu a září
Zdroj: Sony
TECH
Uložit Uložené

Toto je pět nejočekávanějších her, které si zahrajeme v následujících dvou měsících.

Léto ještě nekončí, a i když je těžké zavřít se do pokoje, ignorovat teplo, párty, bazény a podobně, sem tam nás konzoly a počítače svými hrami přece jen zlákají. Jinak tomu nebude ani v srpnu a září, kdy vychází hned několik nesmírně očekávaných titulů. Říká se přitom, že léto bývá na nové hry slabé. Tento rok to určitě neplatí.

Doporučeno
10 graficky nejpropracovanějších a nejoriginálnějších her z E3, které budou bojovat o titul hra roku 10 graficky nejpropracovanějších a nejoriginálnějších her z E3, které budou bojovat o titul hra roku 16. června 2021 13:39

Kena: Bridge of Spirits – 24. srpen (PC, PS4 a PS5)

Snad nejočekávanější indie hra tohoto roku pochází z malého studia, ve kterém pracuje přibližně 20 vývojářů. Všichni jsou ve světě her amatéry, kteří začínali jako tvůrci animovaných filmů či videí. Jejich debut však může absolutně zazářit. 

Jde o akční adventuru, ve které hraješ za Kenu, mladé děvče obratné jako s lukem, tak s holí. Společně s milými zvířátky s názvem Rot se musí dostat přes všechny překážky a zachránit les před tajemným zlem. Jako hráč budeš luštit hádanky, bojovat s nepřáteli a bossy a zlepšovat své schopnosti. Kena je podle prvních recenzentů, kteří měli možnost vyzkoušet si hodinu hraní, směsí herních elementů z takových pecek, jako jsou God of War, Horizon, Pikmin a další.


Navíc má elementy žánru Metroidvania, takže se zřejmě budeme vracet k předešlým lokacím, avšak již s novými schopnostmi, které nám dovolí odhalit v nich skryté cesty. Kampaň by měla trvat 10 hodin a podle novinářů má nádherný soundtrack a nesmírně kvalitní animaci. Cena hry by se přitom měla pohybovat kolem pouhého tisíce korun.

12 Minutes – 19. srpen (PC, Xbox One, Xbox Series X/S)

Příběh této hry se odehrává v časové smyčce. Manžel (James McAvoy) se neustále probouzí u stolu se svou manželkou (Daisy Ridley) poté, co jim do bytu vnikne policista (Willem Dafoe), obviní jeho manželku z vraždy jeho otce a následně oba zabije. Manžel se neustále probouzí ve stejném okamžiku. Svou ženu musí pokaždé znovu přesvědčovat, že je někdo zabije, a společně musí přijít na to, proč si policista myslí, že mu manželka zabila otce.

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 101089 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Co se dozvíš po odemknutí?

  • Které z těchto úžasných her si zahraješ na Game Pass.
  • Která detektivně–mafiánská hra se v září dočká pokračování.
  • Proč bys měl konečně začít hrát japonské hry.
  • Že z Číny přichází herní klenot, který může být černým koněm celého roku.
  • V čem budou odlišné PS5 verze Ghost of Tsushima a Death Stranding a jaký nový obsah nabídnou.
  • Jaká nová hra zaujme fanoušky Returnalu.
Zpět
Sdílet
Diskuse