Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti TV Nova.
27. července 2021 13:00
Čas čtení 1:02
Sponzorovaný obsah

Poznáš se v problémech nové české komedie? VOYO ti přináší minisérii o třech kamarádech, kteří řeší lásku, sex a intriky

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Sleduj režisérský debut Vincenta Navrátila, který řeší problémy současné generace.

O tom, že Češi dokáží natočit dobré komedie jsme se přesvědčili už nesčetněkrát. Tentokrát to dokazuje debut teprve čtyřiadvacetiletého herce a režiséra Vincenta Navrátila – dvoudílný komediální miniseriál Mužketýři. Režiséra, který je synem slovenské herečky Veroniky Žilkové, můžeš znát například i ze seriálu Ulice. 

Mužketýři je hodinový (2x 30 minut) příběh o lásce, sexu, přátelství a intrikách. Ale zejména o tom, co se stane, když se mezi neoddělitelné přátele postaví ženy. Seriál popisuje odvážnou a zábavnou formou vztahové problémy, které přinášejí nekonečné možnosti moderní generace.

Mužketýři
Zdroj: Voyo.cz

„Seriál poukazuje na zranitelnost a křehkost mužského přátelství, když se mezi muže dostane žena. Byl přirozeně inspirován skutečnými událostmi v našich životech,“ přibližuje seriál Mužketýři režisér a scénárista Vincent Navrátil.

Mužketýři
Zdroj: Voyo.cz

Minisérie Mužketýři vznikala ve velmi mladém týmu absolventů předních uměleckých škol, kteří si v ní i zahráli. Hlavními postavami jsou Marcel, kterého ztvárnil režisér Vincent Navrátil, jeho bratr Kristián v podání charismatického Ondřeje Kubiny a jejich kamarád Petr (Alex Kolva), který bojuje o návrat ke své poněkud zákeřné přítelkyni. Právě ona bude zdrojem veškerých rozbrojů mezi jinak idylickou přátelskou trojicí.

Mužketýři
Zdroj: Voyo.cz

„Snažili jsme se zábavnou formou popsat vztahové problémy naší generace. Seriál se tedy opírá o oblíbená témata a snahou nás scénáristů je, aby pojetí nebylo kýčovité. Což se nám, jak doufáme, podařilo. Věříme, že to diváci Voyo ocení,“ přibližuje tvůrčí záměr jeden ze scénáristů Ondřej Kubina.

Mužketýři
Zdroj: Voyo.cz

Jak již naznačil Ondřej Kubina, seriál je již exkluzivně dostupný na online streamovací platformě Voyo. Ta přitom neslouží pouze jako knihovna plná českých a zahraničních seriálů, ale soustředí se také na tvorbu mladých umělců, což je definice, kterou minisérie Mužketýři rozhodně splňuje.

Sleduj seriál na VOYO
Domů
Sdílet
Diskuse