Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. července 2021 8:30
Čas čtení 4:54
Dominik Vetrák

10 nejočekávanějších srpnových filmů a seriálů na Netflixu, HBO, Amazonu a dalších streamingových platformách

10 nejočekávanějších srpnových filmů a seriálů na Netflixu, HBO, Amazonu a dalších streamingových platformách
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Slabší výběr v kinech opět vynahrazuje nabitý streamingový program.

Musíme si zvykat na to, že i během letní blockbusterové sezóny se může stát, že streamingové platformy budou mít jednoduše nabitější a pestřejší program. Bohužel, platí to i pro srpen, který bude v kinech o cosi slabší než červenec. Nadále to však můžeme přisoudit koronaviru, takže naše milovaná kina stále nehážeme do koše. Musíme však pochválit streamingové platformy, které si toho pro nás v srpnu přichystaly opravdu hodně.

Doporučeno
Nadcházející 2 roky uvidíme téměř 20 marveláckých filmů a seriálů. O čem budou a jaké hrdiny a záporáky představí? Nadcházející 2 roky uvidíme téměř 20 marveláckých filmů a seriálů. O čem budou a jaké hrdiny a záporáky představí? 25. července 2021 16:28

Netflix

Vivo – 6. srpen

Vivo je malá opička, která si touží splnit svůj hudební sen. Animák je tak plný hudby a různých melodií. Jednotlivé písně složil a nazpíval Lin-Manuel Miranda, producent muzikálů jako Hamilton či Into the Heights. O samotném ději toho mnoho nevíme, jelikož Netflix stále nezveřejnil plnohodnotný trailer, pouze krátké ukázky z hudby.

Režie se chopili Kirk DeMicco (TheCroods) a Brandon Jeffords (Cloudy With a Chance of Meatballs 2), takže se na jejich nový výtvor celkem těšíme. Malou zajímavostí na závěr je, že Vivo je již třetím animákem, který studio Sony (Columbia Pictures) prodalo Netflixu (prvními dvěma byly Mitchells vs Machines a Wish Dragon).

Beckett – 13. srpen

Johna Davida Washingtona máme velmi rádi, takže jeho nejnovější akční thriller určitě nevynecháme. Washington hraje chlapa jménem Beckett, který společně se svou manželkou (Alicia Vikander) tráví dovolenou v Řecku. Po autonehodě se Beckett probouzí v nemocnici se zlomenou rukou a zmizelou manželkou, o které nikdo nic neví.


Policie zpochybňuje i jeho výpověď, a tak se vydává na místo činu. Tam však na něj začnou střílet právě příslušníci policie, musí proto uprchnout a bojovat o svůj život. Jeho cílem je dostat se na americkou ambasádu a zjistit, do čeho se to zapletl, když se ho snaží zabít policisté.

Sweet Girl – 20. srpen

Děj se zaměřuje na rodinu Raye (Jason Momoa), který se chce pomstít farmaceutické společnosti. Ta stáhla z trhu lék, který mohl zachránit jeho manželku umírajícího na rakovinu. Ray se s tím odmítá smířit, a tak se rozhodne pomstít se společnosti. Rychle však zjišťuje, že se zapletl do obrovské konspirace a život jeho rodiny je v ohrožení.

Trailer překvapivě láká i na dramatičtější a emotivnější momenty, samozřejmostí je spousta akce. Režisér Brian Andrew Mendoza produkoval tři předešlé filmy s Momoem, které byly jen průměrné. Věříme, že jeho celovečerní debut bude mnohem lepší.

Domů
Sdílet
Diskuse