Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. července 2021 10:35
Čas čtení 1:13
Vojtěch Vanda

Lil Uzi Vert je o rok mladší, než si myslel. Prý to vyplývá z rodného listu, který našla jeho matka

Lil Uzi Vert je o rok mladší, než si myslel. Prý to vyplývá z rodného listu, který našla jeho matka
Zdroj: Getty Images for iHeartMedia/Rich Fury
HUDBA LIL UZI VERT RAP
Uložit Uložené

Americký raper měl oslavit 27. narozeniny. Tři dny před nimi ale zjistil, že je nejspíš o rok mladší.

Lil Uzi Vert ví, jak na sebe upozornit. Raper, který si nechal do čela implantovat diamant za 24 milionů dolarů a nedávno uvedl, že by si rád koupil planetu, nyní přišel s další překvapivou zprávou. Podle příspěvku, který sdílel na Twitteru, je o rok mladší, než si původně myslel. Uvedl, že jeho matka našla rodný list, který dokazuje, že mu bude teprve 26 let.

Doporučeno
Raper, který si do čela implantoval diamant za 24 milionů dolarů, si nyní chce koupit planetu Raper, který si do čela implantoval diamant za 24 milionů dolarů, si nyní chce koupit planetu 22. července 2021 21:03

„Počkat, cože, bude mi šestadvacet? Moje máma našla můj rodný list...,“ uvedl na svém Twitteru nedávno ještě šestadvacetiletý americký umělec, který za tři dny pravděpodobně oslaví své šestadvacetiny znova. Přitom před několika dny se ještě chystal na oslavu sedmadvacetin. Znamená to, že veškeré narozeniny, které slavil, byly posunuty o jeden rok. O jeden rok dříve byl plnoletý, stejně tak získal mnohem dříve řidičské oprávnění. 

Otázkou zůstává, jaké údaje má americký umělec ve svých dokladech. Pokud jsou i tato data špatně, čeká jej nejspíše dlouhé vyřizování. S podrobnostmi ohledně dokladů se ale svým fanouškům nesvěřil.

Co fanoušky zajímá mnohem více je Uziho přesvědčení, že se v sedmadvaceti letech stane členem tzv. klubu 27. Do této společnosti spadají populární hudebníci, jejichž život nečekaně skončil během jejich sedmadvacátého roku života. Sem se řadí například frontman Nirvany Kurt Cobain, zpěvačka Amy Winehouse, frontman The Doors Jim Morrison, zpěvačka Janis Joplin nebo raper Fredo Montana. V jejich očích by tak měl Uzi novým zjištěním rok života navíc.

Doporučeno
Yzomandias, Nik Tendo či TK27. Který český rapper má nejlepší módní vkus? Yzomandias, Nik Tendo či TK27. Který český rapper má nejlepší módní vkus? 26. února 2024 16:00

Raper se nicméně snažil vysvětlit, že prohlášení, které učinil v rozhovoru s kanadským novinářem Nardwuarem, bylo myšleno jen obrazně. Zde totiž použil výraz „opustit zemi“, čímž ale údajně myslel, že se stane jedním z lidí, kteří jsou konstantně na drogách. Konkrétně se tento výraz používá pro ty, kteří jsou zrovna na DMT, ve 27 letech se tedy zemřít nechystá.

Domů
Sdílet
Diskuse