Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. července 2021 7:03
Čas čtení 0:56
Martin Adam Pavlík

Ashton Kutcher a Mila Kunis nevidí důvod ke koupání sebe a svých dětí. Prý jim stačí opláchnout si obličej, podpaží a rozkrok

Ashton Kutcher a Mila Kunis nevidí důvod ke koupání sebe a svých dětí. Prý jim stačí opláchnout si obličej, podpaží a rozkrok
Zdroj: Warner Bros.
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Prohlásili to v podcastu Armchair Expert, který moderují američtí herci Dax Shepard a Monica Padman.

Jak uvádí CNN, herecký pár překvapil moderátory svými vyjádřeními. Kutcher v podcastu řekl, že denně si myje jen podpaží a rozkrok, nic jiného. Také má prý tendenci si po tréninku umýt obličej trochou vody, aby se zbavil soli. Kunis řekla, že si obličej myje dvakrát denně.

Dodali, že tento šetrný přístup se snaží přenést i na své dvě malé děti. Jejich dceři Wyatt je šest let, Dimitrimu jsou čtyři. „Nikdy jsem nepatřila mezi rodiče, co koupou novorozence,“ prozradila herečka, která vyrůstala na Ukrajině a prý už jako dítě se příliš nesprchovala, neboť doma neměli teplou vodu. Jelikož nyní jsou jejich děti starší, našli si v jejich mytí systém. Ten spočívá v tom, že pokud na nich uvidí špínu, jednoduše ji smyjí. „V opačném případě to nemá smysl,“ řekl Kutcher.

S moderátorkou Monicou Padman se shodli, že používání mýdla zbavuje tělo přírodních olejů. Dvojice ho proto téměř vůbec nepoužívá. Herecký pár v podcastu mimo jiné hovořil také o tom, jak se dostal ke kryptoměnám, jak může decentralizovaná měna existovat současně s národním měnovým systémem či o animované NFT show Stoner Cats.

Mila Kunis se s rodinou přestěhovala do Spojených států, když jí bylo sedm let. „Do New Yorku jsme přicestovali ve středu a v pátek ráno jsme už byli s bratrem ve škole v L. A,“ řekla herečka v rozhovoru pro The Telegraph v roce 2011. Když jí bylo devět let, začala navštěvovat hodiny herectví v Beverly Hills.

Domů
Sdílet
Diskuse