Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. července 2021 16:35
Čas čtení 0:42
Dominik Vetrák

House of Gucci: Lady Gaga, Al Pacino a nerozeznatelný Jared Leto září v napínavé hře moci, sexu a vraždy od Ridleyho Scotta

House of Gucci: Lady Gaga, Al Pacino a nerozeznatelný Jared Leto září v napínavé hře moci, sexu a vraždy od Ridleyho Scotta
Zdroj: MGM
FILMY A SERIÁLY HOUSE OF GUCCI
Uložit Uložené

Už v listopadu se do kin dostane nesmírně očekávaná biografie slavné rodiny Gucci.

Hlavní postavou je Patrizia Reggani (Lady Gaga), exmanželka Maurizia Gucciho (Adam Driver). Reggani nechala svého manžela zavraždit poté, co zjistila, že ji podvádí.

Ve vězení strávila 17 let a na svobodu se „černá vdova“ dostala v roce 2016. Ve filmu účinkují i Al Pacino jako Aldo Gucci a Jared Leto jako Paolo Gucci. Obzvláště Leto je ve filmu k nepoznání.

Filmaři se snaží být autentičtí, ve velkém jim v tom pomáhá přístup k archivním kouskům z dílny značky Gucci. Prezident a CEO Marco Bizzarri dokonce řekl, že rodina Gucci s produkčními společnostmi MGM a Scott Free Productions spolupracuje a umožnila jim přístup k oblečení a jiným rekvizitám. Módní dům přitom tvůrcům dal úplnou kreativní svobodu.

Scénář napsal Roberto Bentivenga podle knihy The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed z roku 2001 od Sary Gay Forden.

Kromě Lady Gaga, Drivera, Pacina a Leta si zahráli i Jeremy Irons jako Rodolfo Gucci (roli měl původně ztvárnit Robert De Niro) a Salma Hayek. Premiéry se dočkáme 25. listopadu 2021, jen pár týdnů po dalším Scottově velkofilmu The Last Duel.

Domů
Sdílet
Diskuse