Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. července 2021 10:53
Čas čtení 0:50
Tereza Šnajdrová

Reality show Farmář hledá ženu se vrací na obrazovky. Mezi farmáři hledajícími lásku je i jedna žena

Reality show Farmář hledá ženu se vrací na obrazovky. Mezi farmáři hledajícími lásku je i jedna žena
Zdroj: TV Prima/propagační materiál
NEWS
Uložit Uložené

První díl seznamovacího pořadu byl odvysílán již ve čtvrtek 29. července na TV Prima.

Kdo by neznal oblíbenou reality show Farmář hledá žena, která se po několika letech vrací na televizní obrazovky TV Prima. Osm nových farmářů a farmářek se prostřednictvím seznamovacího pořadu pokusí najít svoji životní lásku, otestují si ji přímo na farmě, a nakonec se rozhodnou, zda s dotyčným či dotyčnou chtějí strávit zbytek života.

Moderátorkou pořadu bude i nadále Laďka Něrgešová, kterou dohazování farmářů velmi baví. „Když jsem se před jedenácti lety vydala za prvními farmáři, tak jsem ani netušila, kolik prázdných srdcí se nám společně podaří naplnit láskou,“ vzpomínala na sociálních sítích na pořad, jehož první série byla odvysílána již před 11 lety.

První díl obsahující medailonky farmářů byl odvysílán ve čtvrtek 29. července a produkce pořadu nyní bude čekat na dopisy potenciálních uchazečů, a teprve poté bude oznámen oficiální vysílací čas oblíbené seznamovací reality show.

Pořad Farmář hledá ženu dává šanci najít skutečnou lásku v tvrdých podmínkách práce v přírodě. Pět farmářů z osmi dostalo šanci ukázat svoje kvality, ale i nedostatky – a budou doufat, že je jejich spřízněná duše přijme takové, jací jsou! Dopisy plné upřímnosti, výzvy, nečekaná doznání, slzy i zamilované úsměvy,“ hlásá web TV Prima.

Pokud i ty stále hledáš lásku svého života, tak mrkni na stránky pořadu a třeba si vybereš jednoho ze sedmi farmářů a jedné farmářky. 

Doporučeno
Nigerijský influencer se v Americe přiznal k finančnímu podvodu v milionech dolarů Nigerijský influencer se v Americe přiznal k finančnímu podvodu v milionech dolarů 30. července 2021 9:44
Domů
Sdílet
Diskuse