Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. července 2021 20:04
Čas čtení 0:50
Ema Stanovská

Takto bude vypadat královna Alžběta II. v pokračování seriálu The Crown. Hraje ji zákeřná profesorka z Harryho Pottera

Takto bude vypadat královna Alžběta II. v pokračování seriálu The Crown. Hraje ji zákeřná profesorka z Harryho Pottera
Zdroj: Netflix
NEWS
Uložit Uložené

Herečka, kterou publikum zná zejména v roli Dolores Umbridge, bude nosit v oblíbeném seriálu královskou korunu.

Netflix v lednu tohoto roku oznámil, že herečka Imelda Staunton bude hrát britskou královnu Alžbětu II. ve finální sérii úspěšného seriálu The Crown. V pátek (30. července) zveřejnil na oficiálním Twitteru seriálu první fotografii herečky v této roli.

65letá herečka byla v roce 2004 nominována na Oscara za roli ve filmu Vera Drake, ale diváci ji znají zejména z Harryho Pottera, kde hrála Dolores Umbridge – podle kritiků i mnohých fanoušků jednu z nejnenáviděnějších, ale zároveň nejpřesvědčivějších postav tohoto filmu.

Doporučeno
10 nejočekávanějších srpnových filmů a seriálů na Netflixu, HBO, Amazonu a dalších streamingových platformách 10 nejočekávanějších srpnových filmů a seriálů na Netflixu, HBO, Amazonu a dalších streamingových platformách 28. července 2021 8:30

Nyní převezme po herečkách Olivii Colman a Claire Foy (z první a druhé série) roli královny v jejím pozdějším věku.

Pátá série zobrazí dramatickou smrt Diany

Na konci čtvrté série jsme mohli vidět princeznu Dianu (Emma Corrin), jak se trápí v nešťastném manželství s princem Charlesem (Josh O'Connor), a to i přes úsilí královny (Olivia Colman) udržet dvojici pohromadě. Očekává se, že poslední série ukáže rozvod královského páru i tragickou smrt Diany.

„Původně jsme počítali i se šestou sérií, ale během práce na páté mi bylo jasné, že nyní je ten správný čas na ukončení seriálu,“ řekl tvůrce The Crown Peter Morgan pro Buzzfeed News. „Imelda je úžasný talent a bude fantastickou nástupkyní Claire Foy a Olivie Colman,“ řekl. 

Domů
Sdílet
Diskuse