Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. srpna 2021 9:44
Čas čtení 0:45
Martin Adam Pavlík

José Mourinho označil Fortnite za noční můru. Fotbalisté jsou vzhůru celou noc, i když mají druhý den zápas, prohlásil trenér

José Mourinho označil Fortnite za noční můru. Fotbalisté jsou vzhůru celou noc, i když mají druhý den zápas, prohlásil trenér
Zdroj: Epic Games
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Slavný Portugalec to prozradil v krátkém videu zveřejněném na twitterovém profilu klubu AS Řím, který v současnosti trénuje.

Jak uvádí NME, 58letý trenér italského týmu se postavil před kameru a nechal se vyzpovídat. Během série rychle položených otázek divákům prozradil i to, že nesnáší populární hru Fortnite z dílny Epic Games. Tvrdí, že jeho hráče tato hra zbytečně rozptyluje a unavuje před velkými zápasy. „Fotbalisté jsou vzhůru celou noc, protože hrají tuto s**čku, i když je následující den čeká zápas,“ prozradil rozhořčený Mourinho.

Ve vtipném a odlehčeném videu uvedl, že miluje hudbu Bryana Adamse či Bruce Springsteena. Řekl taky, že se mu líbí Instagram. Jak uvádí technologická fotbalová zpravodajská platforma 90min, mezi až fanatické fanoušky hry Fortnite patří také slavní hráči jako Harry Kane (Tottenham Hotspur), Sergi Roberto a Antoine Griezmann z Barcelony, Zlatan Ibrahimovic (AC Milán) či Mesut Ozil (Arsenal).

Jak uvádí Esportsgen, od 12. června tohoto roku si mohou všichni milovníci hry zakoupit speciální balík Fortnite Kane & Royce Pack obsahující herní postavy dvou fotbalistů – útočníka anglické fotbalové reprezentace Harryho Kanea a německého záložníka Marca Reusse. Vývojáři příchod fotbalových ikon do Fortnite naplánovali tak, aby se shodoval se začátkem mistrovství Evropy ve fotbale.

Domů
Sdílet
Diskuse