Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. srpna 2021 21:15
Čas čtení 0:51
Dominik Vetrák

Carnage si dělá z Venoma trhací kalendář. V traileru k filmu Venom 2 vtipkují monstra i Tom Hardy

Carnage si dělá z Venoma trhací kalendář. V traileru k filmu Venom 2 vtipkují monstra i Tom Hardy
Zdroj: Sony Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Venom 2 dorazí do kin už v tomto říjnu.

Společnost Sony Pictures se konečně podělila o druhý trailer k filmu Venom: Let There Be Carnage. Kromě pořádného pohledu na Carnage a jeho akční scény jsme se dočkali i odhalení děje. Eddie Brock žije po událostech prvního filmu s Venomem už celý rok, ale jejich soužití je neuvěřitelně problematické. Eddieho už nebaví žít výhradně jako antihrdina, a tak se rozhodne nakopnout svou novinářskou kariéru.

Vydá se tedy do vězení vyzpovídat sériového vraha Cletuse Kasadyho (Woody Harrelson). Jak vidíš v upoutávce, Cletus kousne Eddieho a napije se z jeho krve, což z nějakého důvodu stvoří Carnage, dalšího, mnohem nemilosrdnějšího a pravděpodobně i silnějšího parazita.

V komiksech Carnage vznikne poté, co se Cletus spojí s kouskem Venoma, který po sobě Eddie zanechá ve vězení. Zmíněný Carnage je chladnokrevným vrahem prahnoucím po krvi. Nedokáže se ovládat tak jako Venom, takže ve spojení se sériovým vrahem Kasadym vytvoří vražedné kombo.

Kromě Toma Hardyho a Woodyho Harrelsona uvidíme i Michelle Williams či Naomie Harris. 

O scénář k dvojce se postarala Kelly Marcel (Venom, Fifty Shades of Grey, Saving Mr. Banks). Režíroval Andy Serkis. Trailer se nám docela zamlouvá. Zdá se, že i dvojka bude slušná zábava plná humoru a fajn akce, ale bude to lepší film než již tak průměrná jednotka? Zjistíme to už v říjnu, kdy se snímek dostane do kin.

Domů
Sdílet
Diskuse