Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. srpna 2021 15:55
Čas čtení 0:42
Radim Šlechta

Opilý muž ve Zbraslavi vyběhl s mačetou na kurýra. Myslel si, že jde o milence jeho manželky

Opilý muž ve Zbraslavi vyběhl s mačetou na kurýra. Myslel si, že jde o milence jeho manželky
Zdroj: Policie ČR
NEWS POLICIE ČR
Uložit Uložené

Opilý agresor se domníval, že v bytě našel milence své ženy. Ukázalo se ale, že se jedná o kurýra, kterého sám objednal.

Kurýra na Zbraslavi ohrožoval opilý muž mačetou. Pětačtyřicetiletý žárlivec ho totiž považoval za milence své ženy. Kurýr přitom pouze přivážel pračku. Policie nyní muže vyšetřuje pro nebezpečné vyhrožování, za což by se mohl do vězení dostat až na tři roky.

„Já tě zabiju!“ Vykřikoval opilý muž po kurýrovi v momentě, kdy z bytu odnesl starou pračku a dovezl novou. Následně proti němu vystartoval s mačetou a pronásledoval ho na zahradě. Kurýr pak sám zavolal na číslo 158.

Agresor se domníval, že kurýr není kurýr, ale milenec jeho ženy. Sám si přitom pračku objednával, nicméně v momentě, kdy ji dodavatel přivezl byla doma pouze manželka. Agresor tedy okamžitě nabral mylného dojmu. 

„Muž vykřikoval, že chce zabít policisty a pracovníka kurýrní služby. Policisté ho za užití donucovacích prostředků omezili na osobní svobodě,“ informovala Violeta Siřišťová, policejní mluvčí. Následná dechová zkouška u muže ukázala přes tři promile alkoholu.

„Pětačtyřicetiletý muž je v současné chvíli podezřelý ze spáchání trestného činu nebezpečné vyhrožování, za což mu v případě odsouzení hrozí až tříletý pobyt za mřížemi. Celým případem se nadále zabývají policisté spolu s kriminalisty,“ uzavírá Siřišťová.

Domů
Sdílet
Diskuse