Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. srpna 2021 8:23
Čas čtení 0:59
Ondřej Jarůšek

VIDEO: Odpůrci vládních opatření si spletli kolemjdoucího muže s Romanem Prymulou. Jeho vtipná reakce baví internet

VIDEO: Odpůrci vládních opatření si spletli kolemjdoucího muže s Romanem Prymulou. Jeho vtipná reakce baví internet
Zdroj: Úřad vlády ČR
NEWS
Uložit Uložené

Dotyčný se nenechal vyvést z míry a předstíral, že opravdu je Romanem Prymulou.

Sobotní mítink Andreje Babiše (ANO) v Průhonicích nepřilákal pouze podporovatele předsedy vlády, ale také řadu odpůrců vládních nařízení. Na místě musela dokonce zasahovat policie kvůli muži, který na Babiše hodil vajíčka. Premiér se posléze šel schovat do místní cukrárny.

Kromě toho však na předvolebním mítinku došlo i k poměrně úsměvné situaci. Skupina odpůrců vládních opatření si totiž spletla jednoho z kolemjdoucích mužů s bývalým ministrem zdravotnictví Romanem Prymulou, kterému následně začali klást jednu otázku za druhou.

Doporučeno
Očkování bez registrace: Sestavili jsme přehled míst, kde se můžeš nechat očkovat hned. Stačí vystát frontu Očkování bez registrace: Sestavili jsme přehled míst, kde se můžeš nechat očkovat hned. Stačí vystát frontu 5. srpna 2021 11:01

Skupina odpůrců se muže, o němž si mysleli, že je to Prymula, dotazovala na očkování nebo úmrtí v souvislosti s nemocí covid-19. Dotyčný se však nenechal vyvést z míry a zprvu předstíral, že opravdu Prymulou je, na dotazy se snažil odpovídat a poté začal odcházet. „Pan Prymula se s náma nechce bavit,“ posteskl si jeden z přítomných.

Příval dotazů však neustával a závěru videa, které celou komickou situaci zachycuje, dostává domnělý Prymula otázku, zda očekává nárůst mrtvých. „Vy jste totiž trošku věštci, vy epidemiologové,“ říká jeden z odpůrců.

V tu chvíli už ale dotyčný vysvětlil, jak se věci ve skutečnosti mají. „Já vám asi zkazím radost, já jsem tomu Prymulovi jenom podobnej. Já nejsem Prymula, panebože,“ řekl.

Video se začalo na sociální síti Twitter rychle šířit a baví se u něj stovky uživatelů, kteří záběry dál sdílejí.

Domů
Sdílet
Diskuse