Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. srpna 2021 22:18
Čas čtení 0:36
Richard Balog

Nový úsměv za více než 40 milionů korun. Hráč amerického fotbalu Odell Beckham Jr. si nechal vložit do úst 13karátové diamanty

Nový úsměv za více než 40 milionů korun. Hráč amerického fotbalu Odell Beckham Jr. si nechal vložit do úst 13karátové diamanty
Zdroj: Instagram/@connellydds
MÓDA
Uložit Uložené

Porcelánové fazety pokryty 13karátovými diamanty jsou prací zubaře Dr. Thomase Connellyho, DDS, jehož služby nedávno využil i Chris Brown.

Americké hvězdy vědí, jak si užívat života a utrácet peníze. Nedávno nás o tom přesvědčil Chris Brown, který zaplatil necelých 2,5 milionu korun za magnetické grillz z 24karátového zlata, tentokrát se hlásí o pozornost Odell Beckham Jr. 

Hráč amerického fotbalu v týmu NFL Cleveland Browns využil služby zubaře Dr. Thomase Connellyho, DDS, a dopřál si nový diamantový úsměv. Stál ho v přepočtu více než 40 milionů korun. Informaci přinesl portál TMZ a následně ji potvrdil i samotný Dr. Connelly na svém Instagramu.

Sportovec, který má blízko k mnohým raperům včetně Travise Scotta, má zcela nové porcelánové fazety pokryté 13karátovými diamanty. Jde o symboliku, neboť stejné číslo nosí Beckham Jr. na svém dresu od začátku kariéry. 

Při průměrném ročním výdělku na úrovni v přepočtu 380 milionů korun bez započtení sponzorských smluv a podpisových bonusů očividně není pro hvězdného fotbalistu výsledná cena žádný problém.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Thomas Connelly, DDS (@connellydds)

Domů
Sdílet
Diskuse