Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. srpna 2021 8:04
Čas čtení 0:34
Dominik Vetrák

Vesemir je mladý a drzý Zaklínač. V traileru na animovaný film zabíjí monstra a připravuje se na život s Geraltem

Vesemir je mladý a drzý Zaklínač. V traileru na animovaný film zabíjí monstra a připravuje se na život s Geraltem
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Animovaný film The Witcher: Nightmare of the Wolf bude mít na Netflixu premiéru už za pár dní.

I nejnovější trailer na The Witcher: Nightmare of the Wolf slibuje pořádnou dávku akce, humoru a příšer, které známe jen z Kontinentu, fantasy světa v Zaklínači. Hlavní postavou snímku bude mladý Vesemir. Ten je Geraltův mentor a něco jako vůdce zaklínačské školy Vlka na pevnosti Kaer Morhen.

Vždy jsme ho ale znali a viděli jen jako starého Zaklínače s vráskami, jizvami a nekonečným návalem moudrostí a znalostí. Netflix však připravil animovaný film, ve kterém tuto postavu poznáme v jejích mladických časech. Vesemir je tu drzý, má o sobě vysoké mínění, flirtuje, vtipkuje a provokuje monstra.

Je to úplně jiný pohled na postavu, na kterou jsme zvyklí za běžných okolností. Většina z nás asi bude Vesemira i nadále vnímat tak, jak ho představily knihy a hry, ale jeho animované zpracování může být zábavné. The Witcher: Nightmare of the Wolf bude mít na Netflixu premiéru 23. srpna.

Domů
Sdílet
Diskuse