Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. srpna 2021 19:48
Čas čtení 0:54
Kamila Šebestová

Poslali ho do vězení s mužem, který znásilnil jeho sestru. Neváhal a zabil ho

Poslali ho do vězení s mužem, který znásilnil jeho sestru. Neváhal a zabil ho
Zdroj: Pexels/Rodnae/volně k užití (ilustrační obrázek)
NEWS
Uložit Uložené

Shane Goldsby dostal za vraždu spoluvězně 25 let.

„Jste ve stejné věznici, na stejném oddělení a ve stejné cele jako ten chlap. To je jako byste vyhráli jackpot v kasinu sedmkrát za sebou,“ řekl Shane Goldsby poté, co zabil svého spoluvězně v americkém vězení Airway Heights Corrections Center. Informoval o tom deník Independent.

Shana Goldsbyho totiž umístili na celu se 70letým Robertem Mungerem. Vedení věznice však netušilo, že mezi muži existuje spojitost.

Roberta Mungera odsoudili na 43 let za to, že zneužíval děti a držel dětskou pornografii.

Po pár hodinách Shane Goldsby zjistil, že Robert Munger sexuálně zneužíval jeho nezletilou sestru. Munger mu totiž začal vyprávět detaily.

Doporučeno
Zabil v autě dvě osoby, ale trenduje na sociálních sítích. Je příliš hezký, nezaslouží si takový trest, tvrdí jeho fanoušci Zabil v autě dvě osoby, ale trenduje na sociálních sítích. Je příliš hezký, nezaslouží si takový trest, tvrdí jeho fanoušci 11. srpna 2021 6:04

„Opakoval mi, jak přesně se to stalo a co udělal. Ukazoval mi videa i fotky zneužité dívky,“ řekl Shane Goldsby televizi KHQ.

Shane Goldsby však na něj nezaútočil hned. Nejdříve požádal dozorce o to, aby ho přeřadili. Situace se však zhoršovala a Shane Goldsby to nakonec nevydržel. Přišel k Mungerovi, složil ho na zem a několikrát mu dupl na hlavu. Odsouzený sexuální násilník nezemřel okamžitě, ale o pár dní později v nemocnici.

„Stydím se za to, co jsem udělal. Ale byl jsem v situaci, v níž by nechtěl být nikdo,“ odůvodňoval vraždu Roberta Mungera.

Po vyšetření tohoto případu se ukázalo, že vedení opravdu nevědělo o spojitosti mezi dvěma vězni. Je možné, že je zmátla různá příjmení, která měli Shane Goldsby a jeho sestra. Za vraždu spoluvězně dostal Shane Goldsby 25 let.

Domů
Sdílet
Diskuse