Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. srpna 2021 10:46
Čas čtení 1:06
Richard Bonde Tímea Krauszová

Jsou jen přátelé. Představitelé Rachel a Rosse ze seriálu Přátelé spolu nechodí, klepy vyvrátil David Schwimmer

Jsou jen přátelé. Představitelé Rachel a Rosse ze seriálu Přátelé spolu nechodí, klepy vyvrátil David Schwimmer
Zdroj: Warner Bros. Television/Getty Images
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Jennifer Aniston a David Schwimmer pár netvoři, řekl slavný herec.

Nebylo to až tak dávno, co se hvězdy ze seriálu Přátelé opět setkaly a natočily spolu speciální epizodu. Herečka Jennifer Aniston (Rachel) a herec David Schwimmer (Ross) k sobě měly během natáčení seriálu blízko a nyní se objevily spekulace, že spolu začali randit i v reálném životě, informuje portál Unilad. Herec však tyto informace odmítl.

Doporučeno
Recenze: Přátelé jsou zase spolu a celý svět je miluje. V nové speciální epizodě dojali diváky až k slzám Recenze: Přátelé jsou zase spolu a celý svět je miluje. V nové speciální epizodě dojali diváky až k slzám 28. května 2021 8:36

„V některých momentech jsme byli jeden do druhého zamilovaní, ale byli jsme jako dvě lodě, které se míjely. Vždy byl alespoň jeden z nás ve vztahu,“ řekl Schwimmer. „Nikdy jsme nepřekročili hranice. Respektovali jsme to.“ Aniston ho doplnila: „Jen jsme všechnu svou skutečnou chemii převtělili do Rachel a Rosse.“

Magazín Closer však zachytil klepy, že údajně se příběh dvou postav přesouvá i do skutečného života. David Schwimmer prý letěl z New Yorku až do Los Angeles na opačném konci země. Dvojice prý spolu trávila čas u Aniston doma, kde si vařili večeře a smáli se příhodám ze života.

Místní je údajně dokonce viděli ve vinicích v Santa Barbaře, kde spolu pili víno a povídali si. „Vypadalo to tak, že to mezi nimi jiskří,“ dodává zdroj. Avšak David Schwimmer (Ross Geller) drby vyvrátil, informuje The Sun.

Jeho zástupce informoval bulvární plátek, že klepy nejsou založeny na pravdě a žádná romance mezi 54letým hercem a jeho 52letou kolegyní a kamarádkou není

Několik fanoušků seriálu zanechalo pod tweetem komentáře. „Pokud se Jennifer a David dají dohromady, zemřu šťastný,“ napsal jeden z uživatelů sociální sítě. Avšak představa o romantické zápletce mezi herci, kteří ztvárnili jeden z nejdiskutovanějších párů v seriálové historii, zůstává jen představou. Herci jsou jen přátelé.

Domů
Sdílet
Diskuse