Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. srpna 2021 14:10
Čas čtení 1:10
Martin Adam Pavlík

Hrdina z filmu The Suicide Squad čelí obvinění ze znásilnění. Brání se, že jde o pomstu posedlé ženy

Hrdina z filmu The Suicide Squad čelí obvinění ze znásilnění. Brání se, že jde o pomstu posedlé ženy
Zdroj: Continental film
NEWS
Uložit Uložené

Herec Joel Kinnaman žádal, aby Gabriella Magnusson, známá jako Bella Davis, dostala zákaz přibližovat se k němu.

Herec Joel Kinnaman, kterého můžeš momentálně vidět v kině v akční komiksovce The Suicide Squad, má problém. Byl totiž obviněn ze znásilnění ve Švédsku. Brání se tím, že obvinění pochází od posedlé ženy, které jde o pomstu, uvádí New York Post.

Obětí znásilnění je prý švédská modelka Gabriella Magnusson, známá spíše pod jménem Bella Davis. Podle hercových právníků žena vznesla obvinění poté, co se Kinnaman obrátil na policii s tím, že chtěl ženě zakázat, aby se k němu přibližovala. Ve Švédsku podal stížnost kvůli vydírání a v Los Angeles požádal soud, aby jí zakázal přibližovat se k němu, řekla jeho zástupkyně Patricia Glaser.

Modelka údajně vyhrožovala i zveřejněním nepravdivých informací o herci včetně toho, že s ní měl sex proti její vůli. Herec prý bude určitě spolupracovat s policií, aby očistil své jméno a pověst.

Doporučeno
Festival ve Varech ocení násilníka, který bil svoji ženu. Johnny Depp podle soudu exmanželku napadl nejméně 12x Festival ve Varech ocení násilníka, který bil svoji ženu. Johnny Depp podle soudu exmanželku napadl nejméně 12x 12. srpna 2021 16:03

Kinnaman na Instagramu prozradil, že s modelkou měl sex v listopadu 2018, kdy byl svobodný, přičemž o měsíc později se znovu setkali se stejným cílem, ale nestrávili spolu noc, protože na další den musel jít herec brzo do práce, což modelku rozzlobilo. Dodal, že Davis ho znovu kontaktovala v letech 2019 a 2020 se žádostí o schůzku, ale protože byl ve vztahu, nereagoval. Po stále vyhrocenější, děsivější a agresivnější komunikaci se pokusil zcela ji přerušit.

„Víš, kolik peněz bych získala a jak bych byla slavná, kdybych se obrátila na tisk?" údajně řekla Davis v jejich společném rozhovoru ze dne 25. července, který si herec nahrál. „Navíc vyhrožovala fyzickým násilím mně a mé rodině, přičemž její bratr je odsouzený zločinec, který namířil zbraň na mého manažera,“ dodal švédský herec.

Švédská modelka na Instagramu v několika příspěvcích vyzývala herce, aby přestal lhát, přičemž v jednom z nich uvedla: „Joeli, nebuď mnou posedlý. Nebyla jsem to já, kdo posílal fotky a videa svého přirození v době, kdy jsi měl manželku.“

Domů
Sdílet
Diskuse