Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. srpna 2021 10:05
Čas čtení 1:11
Tímea Krauszová

Nicki Minaj a její manžel Kenneth Petty čelí žalobě. Chtěli podplatit ženu, kterou se Petty v minulosti pokusil znásilnit

Nicki Minaj a její manžel Kenneth Petty čelí žalobě. Chtěli podplatit ženu, kterou se Petty v minulosti pokusil znásilnit
Zdroj: Getty Images/Jamie McCarthy
OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Z pokusu o znásilnění ho soud uznal vinným v roce 1994. Ve vězení strávil více než čtyři roky.

Nicki Minaj a její manžel Kenneth Petty čelí žalobě. Podle BBC je žaluje žena, kterou se v roce 1994 Petty pokusil znásilnit. Za tento čin byl pravomocně odsouzen a ve vězení strávil čtyři a půl roku.

Nová žaloba se týká pokusu o podplacení: raperka prý ženě nabídla půl milionu dolarů, pokud své tvrzení o sexuálním zločinu stáhne.

Doporučeno
10 nejlepších alb na road trip 10 nejlepších alb na road trip 4. srpna 2021 15:35

Peníze za očištění jména

Pettyho v roce 2020 zatkli, protože se nepřihlásil jako sexuální predátor. Podle amerických zákonů musí každý člověk usvědčený ze sexuálních zločinů při přestěhování tento fakt oznámit, a to nejen úřadům, ale i sousedům (případně v práci či ve škole, pokud to je relevantní, informace musí být dohledatelná). Petty to neudělal, což se v USA považuje za federální zločin.

Propustili ho na stotisícovou kauci, a v této době se Nicki Minaj dostala k telefonnímu číslu dnes již 43leté ženy. V době, kdy se ji Petty pokusil znásilnit, byla jen náctiletá.

Domů
Sdílet
Diskuse