Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. srpna 2021 7:47
Čas čtení 1:12
Tímea Krauszová

Bella Hadid promluvila o duševním zdraví: byla nešťastná, i když ji veřejnost vnímala jako famózní krásku

Bella Hadid promluvila o duševním zdraví: byla nešťastná, i když ji veřejnost vnímala jako famózní krásku
Zdroj: Wikimedia/LOVE Magazine/na voľné použitie
OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Modelka otevřeně promluvila o prvních letech v modelingu.

Bella Hadid promluvila o duševním zdraví a jejím vnímání sebe sama. Říká, že kdysi byla nešťastná, a to i ve chvílích, kdy ji veřejnost vnímala jako legendární krásku.

Sexy a odvážná? To je jen alterego

Ve videu pro Vogue si modelka prohlíží významné momenty své modelingové kariéry. Poprvé se více otevře divákům při pohledu na fotku z filmového festivalu v Cannes v roce 2016. Dnes už ikonický look v červených šatech z dílny Alexandra Vauthiera vůbec nezačal pocitem sebevědomé ženské bohyně, ačkoli tak na červeném koberci působila.

Doporučeno
Rasistické poznámky, sexistická pravidla a nevhodné komentáře na adresu soutěžících. I takové jsou olympijské hry Rasistické poznámky, sexistická pravidla a nevhodné komentáře na adresu soutěžících. I takové jsou olympijské hry 11. srpna 2021 14:31

„Byla jsem velmi nervózní,“ přiznává ve videu s úsměvem. V té době se prý ještě bála kamer a fotografů, necítila se sebevědomě.

„Myslím, že to byl začátek persony Bella. Je to moje alterego, Bellinda. Já jsem úplně jiná,“ říká modelka.

Bellu Hadid obecně vnímáme jako nesmírně sexy ženu, nejen přitažlivou, ale často i (zbytečně) sexualizovanou. Tato ikonická role však byla jen jakousi přetvářkou, přiznává po letech. Bellinda je podle ní výrazná, ale skutečná Bella je její úplný opak.

Neusmívala se, protože se neměla dobře

Při záběrech z mol vzpomíná, jak lidé neustále mluvili o jejím výrazu tváře. Konkrétně při přehlídce během módního týdne v Miláně, kterou uzavírala a molo postavili přímo na fontáně Trevi v Římě, byla prý velmi šťastná, ačkoli tak nepůsobila. Hadid se málokdy usmála při práci.

Doporučeno
Bad Luck Brian: Mnozí si neuvědomují, že jsem tu fotku udělal naschvál. Některé roky mi vydělala více než čtvrt milionu (Rozhovor) Bad Luck Brian: Mnozí si neuvědomují, že jsem tu fotku udělal naschvál. Některé roky mi vydělala více než čtvrt milionu (Rozhovor) 10. srpna 2021 14:30

Měla však na to i dosud utajovaný důvod: duševní zdraví. „Bylo to proto, že jsem byla ve velmi špatném mentálním a fyzickém stavu.“ Paradoxně přiznává, že skutečně sexy a krásná se cítila až po letech profesionální kariéry: během Met Gala v roce 2018. „Tehdy jsem se cítila sama sebou.“

Když porovnává své minulé já s tím nynějším, říká, že v roce 2016 byla velmi smutná. Nyní je však šťastná, o čemž svědčí i přibývající fotky se širokým úsměvem a její smích ve videu pro Vogue. Podívej se na celé video níže.

Domů
Sdílet
Diskuse