Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. srpna 2021 11:51
Čas čtení 0:37
Tereza Šnajdrová

Dvě mladé ženy na Jindřichohradecku v dodávce narazily do stromu. Spolujezdkyně na místě zemřela

Dvě mladé ženy na Jindřichohradecku v dodávce narazily do stromu. Spolujezdkyně na místě zemřela
Zdroj: Policie ČR
NEWS POLICIE ČR
Uložit Uložené

Devatenáctiletá dívka na místě podlehla mnohačetným zraněním.

V neděli odpoledne záchranáři vyjížděli k tragické nehodě, která se stala mezi obcemi Slavonice a Staré Hobzí na Jindřichohradecku. Mladá řidička tam nezvládla řízení a s menší dodávkou narazila do stromu. Její devatenáctiletá spolujezdkyně mnohačetnému zranění na místě podlehla, informuje Policie ČR.

Doporučeno
Kábul padl a Tálibán hlásí konec války. Z Afghánistánu prchají tisíce lidí včetně české mise Kábul padl a Tálibán hlásí konec války. Z Afghánistánu prchají tisíce lidí včetně české mise 16. srpna 2021 8:08

Včera odpoledne, před půl třetí, jela 19 letá řidička užitkového motorového vozidla tovární značky Volkswagen Transporter, po silnici II/152 mezi obcemi Staré Hobzí na Slavonice, kdy pravděpodobně nepřizpůsobila rychlost jízdy svým schopnostem a stavu komunikace, sjela do příkopu, kde narazila přední částí do vzrostlého stromu,“ řekl tiskový mluvčí Milan Bajcura.

Náraz byl velmi silný a devatenáctiletá spolujezdkyně utrpěla mnohačetná zranění, kterým na místě podlehla. Řidička náraz přežila, ale ve velmi vážném stavu musela být vrtulníkem převezena do nemocnice v Českých Budějovicích.

Tragickou nehodu nyní budou vyšetřovat kriminalisté. „Od jindřichohradeckých dopravních policistů si případ převzali jejich kolegové ze Služby kriminální policie a vyšetřování, kteří ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zločinu Usmrcení z nedbalosti,“ dodal Bajcura. 

Doporučeno
VIDEO: Podívej se, jak Tálibán obsadil prezidentský palác v Kábulu. Nyní se chystá vyhlásit Islámský emirát Afghánistán VIDEO: Podívej se, jak Tálibán obsadil prezidentský palác v Kábulu. Nyní se chystá vyhlásit Islámský emirát Afghánistán 16. srpna 2021 8:28
Domů
Sdílet
Diskuse