Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. srpna 2021 10:53
Čas čtení 0:43
Dominik Vetrák

Johnny Depp tvrdí, že Hollywood ho bojkotuje. Kvůli fanouškům se však nechce vzdát

Johnny Depp tvrdí, že Hollywood ho bojkotuje. Kvůli fanouškům se však nechce vzdát
Zdroj: Getty Images North America/Rich Fury/Stringer
FILMY A SERIÁLY JOHNNY DEPP
Uložit Uložené

Jaká je budoucnost Johnnyho Deppa?

Johnny Depp poskytl plátku The Sunday Times rozhovor, ve kterém mimo jiné řeší i svou aktuální situaci v Hollywoodu. Herce vyhodili z několika slavných sérií jako Fantastická zvířata či Piráti z Karibiku.

Stalo se tak poté, co jeho exmanželka Amber Heard vyhrála soud, který uznal, že jí Depp fyzicky ubližoval. Herec přitom tvrdí, že ona ubližovala jemu a celá záležitost kolem bouřlivého manželství nebyla jednostranná.

Deppův život se ale od té doby několikanásobně zkomplikoval. Nedokáže si najít roli v hollywoodských filmech a problém má také s filmy, které již natočil.

Ve snímku Minamata hraje Depp fotografa W. Eugena Smithe, který pomohl odhalit tragické efekty používání rtuti na pobřežní komunitu Japonců v 70. letech minulého století. Snímek stále nemá ohlášené datum premiéry. Distribuční studio MGM jej odložilo na neurčito.

Depp nazval bojkotování jeho osoby ze strany Hollywoodu „absurdností mediální matematiky“. Dá se to pochopit i tak, že některá média a společnosti by s Deppem i chtěly spolupracovat, ale nemohou jít proti proudu jeho kritiků.

Johnnyho Deppa letos odmění na filmovém festivalu v Karlových Varech a pocty se dočká i na filmovém festivalu San Sebastian.

Domů
Sdílet
Diskuse