Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. srpna 2021 11:19
Čas čtení 0:49
Tereza Šnajdrová

Transparentní účet Hnutí ANO zaplavily vzkazy naštvaných občanů. „Nechci, aby v naší zemi vládli estébáci,“ píší.

Transparentní účet Hnutí ANO zaplavily vzkazy naštvaných občanů. „Nechci, aby v naší zemi vládli estébáci,“ píší.
Zdroj: TASR – Jaroslav Novák
NEWS ANDREJ BABIŠ
Uložit Uložené

Lidé začali hromadně přispívat v halířích na transparentní účet hnutí ANO. Spolu s příspěvkem premiérovi píší urážlivé vzkazy.

Způsobů, jak se spojit s politiky, existuje mnoho, avšak ne vždy se veřejnost dočká odpovědi. Odpůrci premiéra Andreje Babiše (ANO) se proto rozhodli svůj vzkaz předat poněkud netradičním způsobem a na transparentní účet hnutí ANO ve velkém posílají příspěvky ve výši 0,01 korun, k nimž připojují i poznámky. „Když estébáka Bureše nefackuje hanba, budou to muset udělat občané,“ píší Babišovi rozčílení lidé.

Doporučeno
Vít Rakušan: Současná vláda nám ukradla budoucnost. Čelíme silám, které reálně ohrožují demokracii (Rozhovor) Vít Rakušan: Současná vláda nám ukradla budoucnost. Čelíme silám, které reálně ohrožují demokracii (Rozhovor) 17. srpna 2021 12:52

Premiér Andrej Babiš (ANO) nejen svým počínáním během pandemie koronaviru rozzlobil mnoho lidí, kteří se mu to nyní rozhodli vrátit. Na transparentní účet hnutí ANO, který je vedený u Komerční banky, začali občané posílat finanční příspěvky ve výši 0,01 korun a k nim připojují vzkazy, které premiéra rozhodně nepotěší.

Na psychiatrické vyšetření a léčbu nejprolhanějšího estébáka Bureše,“ píší mu lidé s tím, že si na platbu dávají trvalý příkaz, který zruší až po volbách

Nechci, aby v naší zemi vládli estébáci, kolaboranti a komunisti. Také neumí hospodařit a naši zemi jen zadlužují,“ přidávají se další. „Agente Bureši a bando bezpáteřních haj*lů ze zlodějského hnití, děkuju i za děti za vybrakování státní kasy. Bude líp, ale až budete v base,“ zlobí se lidé.

Zdá se, že nespokojení občané si zvolili nový trend, neboť jen během včerejšího dne na transparentní účet hnutí ANO dorazilo až několik desítek podobných vzkazů.

Doporučeno
Alena Schillerová se zúčastní táboru s tiktokery Alena Schillerová se zúčastní táboru s tiktokery 18. srpna 2021 9:53
Domů
Sdílet
Diskuse