Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. srpna 2021 16:22
Čas čtení 0:36
Dominik Vetrák

Film Expendables 4 se začne natáčet už brzy. Uvidíme Sylvestera Stallona, ale hlavní postavou bude asi Jason Statham

Film Expendables 4 se začne natáčet už brzy. Uvidíme Sylvestera Stallona, ale hlavní postavou bude asi Jason Statham
Zdroj: Lionsgate
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Nového dílu bychom se v kinech mohli dočkat už příští rok.

Sylvester Stallone na svém instagramovém účtu oficiálně potvrdil začátek natáčení filmu Expendables 4 na říjen 2021. Dodal, že půjde o spin-off s pracovním názvem Christmas Story. Právě postava Jasona Stathama z prvních tří dílů nesla jméno Christmas, takže je zřejmé, že čtvrtý díl Expendables se zaměří právě na Stathamovu postavu.

Doporučeno
9 změn v příběhu a scénáři, které si vynutili herci 9 změn v příběhu a scénáři, které si vynutili herci 17. srpna 2021 9:30

První tři díly daly dohromady spoustu hereckých legend a akčních hvězd, a tak očekáváme, že i v této části uvidíme několik slavných jmen. Stallone se však pravděpodobně již neukáže bez trička. Alespoň tedy doufáme, že si ve svých 75 letech dal pauzu od zvedání železa.

Expendables jsme nemilovali proto, že naši oblíbení starci ukázali velké bicepsy. Bylo to právě charisma herců, jejich hlášky a samotná přítomnost ve společných scénách, proč jsme se těšili do kina.

Potvrzeno to zatím není, ale můžeme očekávat, že v Expendables 4 uvidíme Jasona Stathama, Sylvestera Stallona, ​​Randyho Coutura a zřejmě i Arnolda Schwarzeneggera. Premiéra by se mohla uskutečnit na podzim 2022. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone)

Domů
Sdílet
Diskuse