Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. srpna 2021 20:57
Čas čtení 0:45
Viktor Kniš

Kendrick Lamar vydá nové album. Bude poslední pod vydavatelstvím, které ho přivedlo k hudbě

Kendrick Lamar vydá nové album. Bude poslední pod vydavatelstvím, které ho přivedlo k hudbě
Zdroj: Flickr/NRK P3/volně k užití
HUDBA
Uložit Uložené

S vydavatelstvím Top Dawg Entertainment strávil raper 17 let své kariéry.

Raper Kendrick Lamar oznamuje, že jeho nejbližší album bude posledním vydaným pod labelem Top Dawg Entertainment, kde v 15 letech začínal. Svou motivaci ani okolnosti tohoto rozhodnutí více nekomentoval. Informaci zveřejnil na minimalistické stránce s názvem oklama.com ve složce Nové myšlenky.

Doporučeno
Odřezané prsty, letadla plná kokainu, boj s rakovinou nebo pád do prázdna. To vše zažila heavymetalová legenda Black Sabbath Odřezané prsty, letadla plná kokainu, boj s rakovinou nebo pád do prázdna. To vše zažila heavymetalová legenda Black Sabbath 21. srpna 2021 14:30

V krátkém vyjádření konstatuje, že za posledních 17 let kariéry zažil s TDE úspěchy i pády, zároveň je vděčný za vše, čím si v hudbě prošel, a stejně tak za příležitost, kterou dostal.

Na stanovisko už reagoval i zakladatel nezávislého vydavatelství Anthony Tiffith, který situaci nevidí tak negativně jako veřejnost. CEO labelu si myslí, že nejde o rozlučku, ale vítězné kolo a oslavu dlouholeté kariéry Kendricka Lamara pod TDE. „Vím, že Kendrick bude úspěšný ve všem, do čeho se pustí, a bude mít naši plnou podporu,“ napsal Tiffith podle Pitchforku.

Zpět
Sdílet
Diskuse