Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. srpna 2021 11:24
Čas čtení 0:52
Dominik Vetrák

Unikl trailer na Spider-Man: No Way Home. Potvrzuje Multiverse a návrat Doctora Octopuse či Green Goblina

Unikl trailer na Spider-Man: No Way Home. Potvrzuje Multiverse a návrat Doctora Octopuse či Green Goblina
Zdroj: Sony Columbia/Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY SPIDER-MAN: NO WAY HOME
Uložit Uložené

Spider-Man: No Way Home dorazí do kin už v tomto prosinci.

Na internet se dostala stará verze chystaného traileru na Spider-Man: No Way Home. V leaknutém videu jsou vidět nedokončené vizuální triky a další drobnosti, navíc se dá zhlédnout jen v otřesné kvalitě. Spíše tedy slouží k tomu, abychom se konečně dozvěděli, o čem tento film bude.

Trailer (prohlédnout si ho můžeš zde) nám potvrdil Multiverse. Vinou Mysteria nyní zná identitu Spider-Mana každý člověk na světě. Život Petra Parkera se otočí o 180 stupňů. Všude jsou média, fanoušci, hejtři, nepřátelé a on ten tlak už nedokáže vydržet. Požádá tedy Dr. Strange, aby vymazal paměť všech lidí na světě. Nikdo si tak nebude pamatovat, že Peter Parker je Spider-Man.

Peter si však až pozdě uvědomí, že se to týká i jeho přátel, kterým se se svou identitou svěřil. Něco se však pokazí a Peter zjistí, že na scéně jsou noví záporáci. V traileru vidíme Green Goblina, a přímo se ukáže i Doctor Octopus v podání Alfreda Moliny. Víceméně potvrzený je i Electro v podání Jamieho Foxxe.

Nahlas se mluvilo i o tom, že v třetím Spideym se ukáže Charlie Cox jako milovaný Daredevil / Matt Murdock ze seriálu na Netflixu. Spekulovalo se i o účasti předešlých Spider-Manů Tobeyho Maguiera a Andrewa Garfielda, ale zda ve filmu skutečně budou, se zřejmě dozvíme až v kinech. Pokud Sony a Marvel Spider-Man: No Way Home neodloží, uvidíme ho 16. prosince 2021.

Domů
Sdílet
Diskuse