Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. srpna 2021 10:16
Čas čtení 0:49
Dominik Vetrák

Sleduj epický trailer na Spider-Man: No Way Home s Doctorem Octopusem. Multiverse se otevírá již v prosinci

Sleduj epický trailer na Spider-Man: No Way Home s Doctorem Octopusem. Multiverse se otevírá již v prosinci
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY SPIDER-MAN: NO WAY HOME
Uložit Uložené

Trailer na No Way Home odhaluje staré, ale i nové tváře v MCU.

Po včerejším uniklém traileru na film Spider-Man: No Way Home jsme se dnes dočkali jeho oficiální verze v HD kvalitě a s dokončenými triky. Prezentované záběry vypadají úžasně a na 100 % nám potvrdily, že se ve třetím Spideym dočkáme Multiverse a následného návratu legendárních záporáků z předešlých filmů.

Viděli jsme Green Goblina z Raimiho trilogie a i Doctora Octopuse v podání Alfreda Moliny, jehož tvůrci vizuálních triků omladili o několik let, aby vypadal jako na konci Spider-Man 2. Spekulace totiž hovoří o tom, že se všechny tyto postavy z jiných Spideyho filmů přenesou z jejich světů těsně před jejich smrtí. Kromě Willema Dafoea jako Green Goblina máme potvrzeného i Jamieho Foxxe jako Electra z The Amazing Spider-Man 2.

Na začátku filmu se bude muset Peter Parker vyrovnat s tím, že Mysterio odhalil jeho identitu a že všichni vědí, kdo je Spider-Man. Jenže Peter tlak nezvládá, a tak se Strangem podniknou nebezpečné kouzlo, po kterém všichni na jeho skutečnou identitu zapomenou. Jak jinak, vůbec se to nepodaří a Spidey se Strangem budou muset zachránit celou planetu. 

Doporučeno
Nový Spider-Man byl vlastně jeden velký počítačový trik. V celém filmu bylo jen 80 záběrů bez triků a i masky byly digitální Nový Spider-Man byl vlastně jeden velký počítačový trik. V celém filmu bylo jen 80 záběrů bez triků a i masky byly digitální 31. března 2022 12:30

Spider-Man: No Way Home dorazí do kin 17. prosince. Režíruje opět Jon Watts, který natočil oba předešlé díly s Tomem Hollandem. Kromě herců a jejich postav zmíněných výše budou přítomni i téměř všichni z předešlých dvou částí.

Domů
Sdílet
Diskuse