Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. srpna 2021 11:32
Čas čtení 0:40
Dominik Vetrák

Matrix 4 dostal oficiální název. Vybraní fanoušci viděli i první trailer

Matrix 4 dostal oficiální název. Vybraní fanoušci viděli i první trailer
Zdroj: Warner Bros.
NEWS MATRIX 4
Uložit Uložené

Matrix 4 uvidíme už letos. Kdy ale konečně dostaneme první trailer?

Matrix 4 má premiéru stanovenou na 22. prosince 2021. O filmu však kromě hereckého obsazení stále nevíme vůbec nic. Režisérka Lana Wachowská odmítá prozradit z děje jakoukoliv informaci a stále není jasné, proč ve filmu není Laurence Fishburne jako Morpheus. Nevíme ani to, jak čtyřka naváže na konec třetího dílu. 

Warner Bros. nám film alespoň trochu poodhalil na úterním Cinema Conu. Studio na něm ukázalo trailer, takže díky popisu od Deadline víme, co se v něm dělo.

Trailer začíná s Keanu Reevesem a jeho Neem, který mluví s terapeutem (Neil Patrick Harris). Neo se ptá, zda zešílel, na což mu terapeut říká, že to slovíčko tu nepoužívají. Neo později potkává Trinity, která se ho zeptá, zda se už někdy setkali. Zdá se, že Neo je uvězněn ve falešném světě, stejně jako na začátku prvního filmu.

Objevuje se i někdo, kdo vypadá jako mladý Morpheus (zřejmě Yahya Abdul-Mateen II.). Podává Neovi červenou pilulku a říká, že je čas letět. Následuje sprška šílených akčních scén, akrobacií a karate. Matrix je zpět a jmenuje se Matrix Ressurections. 

Domů
Sdílet
Diskuse