Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. srpna 2021 10:28
Čas čtení 0:48
Adam Novosad

VIDEO: Kanye West se na pódiu podpálil

VIDEO: Kanye West se na pódiu podpálil
Zdroj: Flickr/Kim Erlandsen – NRK P3/na voľné použitie
NEWS KANYE WEST
Uložit Uložené

Kanye West předvedl na své listening party k albu Donda show, kterou zaskočil celé Chicago.

Kanye West na své poslední listening party k chystanému albu Donda na stadionu v Chicagu fanoušky nezklamal. Nejenže znovu předvedl úctyhodnou show, ale zavolal si na pomoc i dva kontroverzní interprety, uctil Kim Kardashian ve svatebních šatech a na konci show se zapálil.

Doporučeno
Nejlepší alba týdne: Lil Tecca představuje další album, Halsey zpívá o radostech i těžkostech těhotenství a porodu Nejlepší alba týdne: Lil Tecca představuje další album, Halsey zpívá o radostech i těžkostech těhotenství a porodu 27. srpna 2021 17:00

Naštěstí šlo o natrénovaný kaskadérský kousek, který nikomu neublížil. Kanye nejprve seděl v uzavřené místnosti, kterou začaly pohlcovat plameny, aby následně vyšel před repliku svého domu z dětství a oheň uhasil. 

Společnost mu dělali Marilyn Manson i DaBaby, jejichž pozvání na listening party vyvolalo ve veřejnosti otazníky. Manson v posledních měsících čelí obviněním ze sexuálního i psychického zneužívání, zatímco DaBaby si nedávno zavařil homofobním projevem na festivalu. DaBaby si dokonce na listening party střihl část skladby, kterou původně rapuje Jay-Z.

Fanoušky fotbalu Kanye West potěšil vzdáním pocty Lionelu Messimu, jehož jméno zmínil v jednom verši společně se samotným Bohem.

„I talk to God every day, that's my bestie. They playing soccer in my backyard, I think I see Messi,“ zarapoval West a lidé na sociálních sítích projevili nadšení, že jeden z nejlepších raperů historie dokázal na svém novém albu ocenit jednoho z nejlepších fotbalistů historie.

Domů
Sdílet
Diskuse