Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. srpna 2021 21:15
Čas čtení 0:30
Dominik Vetrák

Disney už pracuje na Jungle Cruise 2. Vrátí se Dwayne Johnson i Emily Blunt

Disney už pracuje na Jungle Cruise 2. Vrátí se Dwayne Johnson i Emily Blunt
Zdroj: The Walt Disney Company
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Jednička nedávno přesáhla hranici 100 milionů dolarů vydělaných v amerických kinech.

The Hollywood Reporter přichází s exkluzivní informací o Jungle Cruise 2. Studio Disney podle nich již pracuje na pokračování úspěšné a kvalitní letní zábavy s Dwaynem Johnsonem a Emily Blunt. Jednička nedávno přesáhla hranici 100 milionů dolarů vydělaných v amerických kinech.

Doporučeno
Taková normální rodinka, Hospoda či Nováci aneb historie českého sitcomu Taková normální rodinka, Hospoda či Nováci aneb historie českého sitcomu 30. srpna 2021 14:00

Celosvětově má na kontě 186 milionů dolarů z kin, přičemž již po týdnu na Disney+ vydělalo dalších 45 milionů dolarů. Studiu Disney to zřejmě v tomto pandemické období bohatě stačí na to, aby začalo pracovat na pokračování.

Zdroje THR očekávají, že se vrátí kompletní kreativní tým v čele s režisérem Jaumem Collet-Serrou, scenáristou Michaelem Greenem a celou produkční společností. Samozřejmostí je návrat Emily Blunt a Dwayna Johnsona v hlavních rolích, kteří si vzájemnou spolupráci neustále chválili a několikrát řekli, že by si ji někdy chtěli zopakovat.

Domů
Sdílet
Diskuse