Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. září 2021 22:06
Čas čtení 0:46
Dominik Vetrák

Měsíc padá na planetu Zemi. Režisér Dne nezávislosti natočil katastrofický velkofilm

Měsíc padá na planetu Zemi. Režisér Dne nezávislosti natočil katastrofický velkofilm
Zdroj: Lionsgate
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Roland Emmerich pokračuje v ničení naší planety i ve svém dalším velkém filmu.

Roland Emmerich rád ničí naši planetu. Zdevastoval ji v katastrofických snímcích 2012 či Day After Tomorrow. Pohráli si s ní i mimozemšťané ve dvou dílech Independence Day a nyní se o naši zkázu ve snímku Moonfall postará samotný Měsíc. Ten totiž začne padat na Zemi.

Jak však vidíme v teaser traileru, naše planeta má mnohem více problémů a ničí se i zevnitř. Trhají se silnice, všude jsou tornáda, vybuchují sopky a děje se prostě všechno, co se v katastrofickém blockbusteru může stát.

Doporučeno
RECENZE: Zhoubné zlo RECENZE: Zhoubné zlo 3. září 2021 13:30

Halle Berry je Fowler, bývalá astronautka a vedoucí v NASA, Patrick Wilson je astronaut Harper a John Bradley je Houseman, konspirátor, který se nějakým způsobem dostane do vesmíru společně s nimi. A přesně to nyní potřebujeme: konspirátory, kteří dostanou slovo ve vědeckých problémech.

V každém případě, tito tři ve vesmíru zjistí, že Měsíc není to, za co jsme ho považovali.

Režie se chopil zmíněný Roland Emmerich a kromě zmíněných tří herců uvidíme i Michaela Peñu či Charlieho Plummera. Premiéra je naplánována na 4. února 2022. Jak můžeš vidět v teaseru, půjde o pořádně velký blockbuster, na kterém si společnosti zodpovědné za triky musely řádně vyhrát, protože je to samý výbuch a ničení vesmírných těles.

Domů
Sdílet
Diskuse