Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. září 2021 9:00
Čas čtení 0:48
Ondřej Jarůšek

Boxerský megazápas Karlos Vémola vs. Marpo má nové datum konání. Porve se i hvězda Boráros se Štáfkem

Boxerský megazápas Karlos Vémola vs. Marpo má nové datum konání. Porve se i hvězda Boráros se Štáfkem
Zdroj: OKTAGON MMA
SPORT BOJOVÉ SPORTY KARLOS VÉMOLA OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Český Terminátor slibuje první KO své kariéry.

Očekávaný boxerský zápas Karlose Vémoly s raperem Marpem má nové datum konání. Jejich střetu se fanoušci dočkají na turnaji Oktagon Underground v pražské O2 areně 26. února 2022. V sobotu večer to oznámila organizace Oktagon MMA.

Doporučeno
Profesionální MMA cutman: Jaké nejhorší zranění v oktagonu viděl a měly by se podle něj zavést dopingové kontroly? (Rozhovor) Profesionální MMA cutman: Jaké nejhorší zranění v oktagonu viděl a měly by se podle něj zavést dopingové kontroly? (Rozhovor) 14. srpna 2021 12:26

K bitvě mělo původně dojít už v listopadu tohoto roku, kvůli zranění a operacím českého Terminátora se však zápas musel o čtvrt roku odložit. „Já na ten svůj první knockout čekám už 30 let, takže jestli na něj budu čekat o 3 měsíce déle, už to asi vydržím,“ řekl Vémola.

„Já samozřejmě přeju Karlosovi, aby se uzdravil, protože zdraví máme jenom jedno, ale k jeho poznámce o knockoutu bych rád vzkázal: Dej tomu, Terminátore, dalších 30 let a třeba se ti to podaří,“ odpověděl mu Marpo.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Jedním z dalších taháků celé akce bude také boxerský souboj hvězdného Gábora Borárose se slavným hercem a bojovníkem Jakubem Štáfkem. „Když show, tak se vším všudy! Když už se vyzývají zdánlivě nesourodé dvojice zajímavých profesí, řekli jsme si, proč ne,“ okomentoval zápas promotér Ondřej Novotný.

Na odhalení dalších zápasů si budeme muset ještě počkat, už nyní však organizace Oktagon MMA slibuje, že se fanoušci mohou těšit na to nejlepší, co domácí bojová scéna nabízí.

Domů
Sdílet
Diskuse