Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. září 2021 16:35
Čas čtení 0:42
Richard Bonde

Lil Uzi Vert je opět bez diamantu. Na koncertě mu ho po skoku do publika vytrhli fanoušci

Lil Uzi Vert je opět bez diamantu. Na koncertě mu ho po skoku do publika vytrhli fanoušci
Zdroj: Getty Images for iHeartMedia/Rich Fury
HUDBA LIL UZI VERT
Uložit Uložené

Diamant má však stále ve svém vlastnictví a nikdo ho neukradl.

Americký raper Lil Uzi Vert, který si nechal v první polovině tohoto roku do čela implantovat diamant, ho už zase v čele nemá. Tentokrát mu ho však nevyndali chirurgové, aby mu zachránili život. Jak informoval portál TMZ, šperk mu z obličeje vytrhli fanoušci na koncertě.

Doporučeno
Růžový diamant je zpět! Lil Uzi Vert si ho opět nechal implantovat do čela Růžový diamant je zpět! Lil Uzi Vert si ho opět nechal implantovat do čela 29. července 2021 22:03

K nešťastné události došlo v sobotu krátce poté, co se Vert vrhl z pódia mezi fanoušky. V davu lidí a při neopatrné manipulaci mu diamant rázem z čela zmizel, ale žádný z přítomných fanoušků ho neukradl – Vert ho stále vlastní.

Při nečekané nehodě se mu nestalo nic vážného, ​​naštěstí měl jen mírně poraněnou oblast implantace a místo toho v ní nyní nosí piercing.

Diamant si tam původně nechal implantovat, protože si na něj dlouhá léta šetřil a chtěl si ho navždy odložit někam, kde ho neztratí. Po první implantaci mu ho však chirurgové museli vytáhnout, protože mu hrozilo, že by neřešení špatné implantace mohlo skončit jeho smrtí. Později si však nechal diamant vložit doprostřed čela znovu a měl ho tam až do soboty.

Domů
Sdílet
Diskuse