Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. září 2021 18:13
Čas čtení 0:51
Jakub Paulík

Pokud bude v Aquamanovi 2 Amber Heard, odmítají jít na film. Petici proti herečce podepsaly téměř 2 000 000 diváků

Pokud bude v Aquamanovi 2 Amber Heard, odmítají jít na film. Petici proti herečce podepsaly téměř 2 000 000 diváků
Zdroj: Warner Bros. Pictures
FILMY A SERIÁLY AMBER HEARD AQUAMAN AND THE LOST KINGDOM
Uložit Uložené

Herečka má na krku spoustu kritiky.

Aquaman patří mezi jedny z nejúspěšnějších hitů hvězdného Jasona Momoa. Zájem diváků o pokračování však může ohrozit přítomnost herečky Amber Heard, která ve filmu zosobňuje postavu Mery. Jelikož přežila události první části, logicky by se měla objevit v dvojce po boku superhrdiny Aquamana alias Jasona Momoa.

Jak však informuje portál Unilad, fanoušci Johnnyho Deppa vytvořili proti jeho exmanželce poměrně hlasitý odboj. Tvůrce Aquamana žádají, aby ji z filmu odstranili, jinak má u nich Aquaman červenou.

Pod petici vůči Amber Heard se nyní podepsaly již téměř 2 miliony uživatelů. Ti zjevně ve sporu mezi Deppem a Heard drží palce známému hollywoodskému rebelovi. A to navzdory faktu, že Deppa soud uznal odpovědným z 12 případů napadení své ženy.

Zakladatelka petice v ní odkazuje na tvrzení Johnnyho Deppa, podle kterého byla Amber vůči svému muži násilná. Údajně mu mimo jiné vrazila do obličeje a jeho ruku zasáhla lahví od vodky. Po tomto útoku mu na prstu údajně zůstala jizva. Soud nicméně tuto verzi nepotvrdil.

Herce po sporech s Amber Heard vyhodili z několika projektů jako Fantastická zvířata či Piráti z Karibiku. Pro The Sunday Times v rozhovoru řekl, že ho prý Hollywood bojkotuje. Johnny Depp se však o to víc radoval z podpory svých fanoušků z Evropy, se kterými se nedávno setkal na filmovém festivalu v Karlových Varech.

Domů
Sdílet
Diskuse